"BRAT JU JE PRETUKAO, NE PRIČA SA NJOM" Otkrivamo mračne tajne porodice Aneli Ahmić - ovo krije kao ZMIJA NOGE!

Autor:

Zadruga

13.10.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić ne razgovara sa svojim bratom, koji se nije slagao sa njenim načinom života!

"BRAT JU JE PRETUKAO, NE PRIČA SA NJOM" Otkrivamo mračne tajne porodice Aneli Ahmić - ovo krije kao ZMIJA NOGE!

Foto: ATAImages

Takmičarku "Elite" Aneli Ahmić često prozivaju da je zbog novca bila sa Asminom Durdžićem. Prema saznanjima Republike, starleta je oduvek važila za devojku koja je imala novac. Njena porodica je i pre, a i danas živi na visokoj nozi, ali je često zbog svog načina života bila u sukobu sa bratom Ajlinom Ahmićem, poznatog u krimi miljenu bosanske prestonice.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

- Aneli je devojka koja je pre 15 godina bila kraljica silikona tako su je zvali. Uvek je imala novca, ali se i kretala u takvom društvu, momci su joj bili bogataši i prva je imala skupe brendove tašni, cipela, kao i automobila koje je vozila. Njen brat Ajlin, od ranije poznat zbog kriminalnih radnji, nije se slagao sa njenim načinom života zbog čega je jednom prilikom pretukao na javnom mestu - govori za Republiku izvor blizak porodici Ahmić, pa nastavlja:

- Tad ona nije bila toliko poznata, ali se to prepričavalo. Da nije toliko bliska više sa bratom, koji trenutno nosi nanogicu i živi u Sarajevu, govori podatak da se ni njihova deca nisu nikad upoznala. Ajlinova supruga, pevacica Slađana Mandić, ne želi da zna za njegovu sestru, niti za malu Noru, te na društvenim mrežama ne postoji nijedna zajednička fotografija njihovih porodica - završava izvor za naš portal.

Republika

Foto: ATAImages

Aneli Ahmić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading