HITNA REAKCIJA ANELINOG SVEKRA! Prekinuo ćutnju nakon svih dešavavanja u "Eliti", javno oglašavanje menja TOK RIJALITIJA (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

26.09.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon gnusnih optužbi i degradirajućih detalja, povukao ručnu!

HITNA REAKCIJA ANELINOG SVEKRA! Prekinuo ćutnju nakon svih dešavavanja u "Eliti", javno oglašavanje menja TOK RIJALITIJA (FOTO)

Foto: printscreen/facebook, ST/Dragan Kadić

Otkako je postala učesnica "Elite", starleta Aneli Ahmić niže optužbe na račun sada već bivšeg supruga Asmina Durdžića, a u čitav haos upleteni su i njegovi roditelji Mevlida i Mustafa Durdžić koji su se oglasili nakon što ih je snaja pominjala u rijalitiju pred kamerama.

Mustafa je mnogo toga o Aneli, njenoj prošlosti, životu sa njegovim sinom Asminom pisao na Fejsbuku, gde je izneo niz pikanterija, optužbi i degradirajućih detalja, a sada je, po svemu sudeći, rešio da povuče ručnu.

- Moja reakcija na optužbe Aneli Ahmić je bila izhitrena. Istina je da žena nije mene uopste spomenula u negativnom kontekstu. Jeste optuzila Staniju da joj je preuzela muža, što po mom saznanju nije bilo tačno, i jeste optužila moju suprugu da ju je htela pokriti maramom i da je od nje zahtevala da pravi pitu, i to isto nije bilo tačno. Aneli nije živela sa nama, tako da mi nismo imali nikakvu potrebu da tražimo od nje bilo šta. Ali, desilo se to šta se desilo - napisao je Asmin, koji se potom osvrnuo na prozivke i uvrede ljudi sa društvenih mreža na račun njegove porodice, te na kraju poručio:

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Mustafa Durdžić

- Nadam se da ću se vratiti svojim obavezama, aktivnostima i da neće više biti potrebe da pravdam bilo čije postupke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading