ISPLIVAO NIKAD VIĐENI SNIMAK ANELI AHMIĆ: Starleta potpuno neprepoznatljiva, tražila da se snima GOLA!

Autor: P. R.

Zadruga

20.09.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno izdanje Aneli Ahmić, svi trljaju oči i gledaju u neverici!

ISPLIVAO NIKAD VIĐENI SNIMAK ANELI AHMIĆ: Starleta potpuno neprepoznatljiva, tražila da se snima GOLA!

Foto: printscreen/TikTok

Učesnica "Elite", starleta Aneli Ahmić, pažnju javnosti privukla je još na samom početku rijalitija, kada je uoči ulaska na imanje u Šimanovce optužila Staniju Dobrojević da joj je ukrala muža Asmina Durdžića, te ga tako odvojila od njihove maloletne ćerke. Međutim, ovo nije prvo pojavljivanje Ahmićeve na televiziji.

Naime, Aneli se svojevremeno našla u emisiji "Zvezda na 24 sata", kada još uvek nije bila preterano poznata javnosti, a ono što se odmah primećuje jeste da starleta izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Kako se može videti na snimku star sedam godina, a koji već uveliko kruži društvenim mrežama, Ahmićeva je tada bila brineta i nije znala oznaku za kvadratni metar.

- Aneli je rešila da nađe momka putem ove emisije - rekao je voditelj u jednom trenutku, a ono što je posebno šokantno jeste što mu je starleta u toku priloga rekla, na njegovu konstataciju da izgleda lepo, da "sačeka da se skine".

Republika

Foto: printscreen/TikTok

Aneli Ahmić nekad i sad

Mnogi u komentarima ističu kako je Aneli oduvek želela da bude popularna i da su ovi snimci za to dokaz, te da ne preza ni od čega kada je u pitanju slava i zastupljenost u medijima.

"Oduvek samo želela da bude popularna", "Ne verujem šta vidim i čujem", "Pa, ovo je hit", "Glupa bila, glupa ostala", "Koliko su neki spremni da odu zarad neke slave", bili su samo neki od komentara. Inače, veliki broj fanova rijalitija su mišljenja da su njene izjave u "Eliti" kontradiktorne, budući da je svog bivšeg, biznismena Asmina Durdžića, optužila za brojne stvari, a on se u spoljnom svetu trudi da dokaže suprotno.

Republika

Foto: ATAimages, printscreen/facebook

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading