KOMPROMITUJUĆI SNIMAK ANELI AHMIĆ ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Učesnicu Elite opkolilo 15 muškaraca, ona upala u trans! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.10.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić obelodanio kompletan prljav veš Aneli Ahmić, ovaj snimak obišao je društvene mreže.

KOMPROMITUJUĆI SNIMAK ANELI AHMIĆ ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Učesnicu Elite opkolilo 15 muškaraca, ona upala u trans! (VIDEO)

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Kako je Stanija Dobrojević odlučila da stavi tačku na vezu sa Asminom Durdžićem, on je digao ruke od svega, pa se fokusirao na uništavanje bivše izabranice, Aneli Ahmić, koju krivi za raskid sa Stanijom.

Asmin je krenuo da objavljuje sav prljav veš o Aneli, a danas se na njegovom Instagram profilu pojavio snimak Ahmićeve, koja se provodi u društvu 15 muškaraca, koje je usnimila i objavila. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, facebook

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

Kako Asmin tvrdi, sve se desilo nakon što je saznala da je Durdžić u vezi sa Stanijom, dok je u Eliti tvrdila da joj je tada ćerka brisala suze:

- 27.7.2023 žurka,  Aneli Ahmic i 15-20 muškaraca. Koja je 22.7. saznala za Staniju i ćerka joj je suze brisala - napisao je Asmin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asmin Asmin (@bet_men_007_)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading