OVO SU RANI RADOVI TAKMIČARKE "ELITE": Pojavile se GOLE SLIKE iz njenog telefona, roditelji neće hteti da je vide!

Autor:

Zadruga

05.10.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali radi radoviSnežane Jovičić!

OVO SU RANI RADOVI TAKMIČARKE "ELITE": Pojavile se GOLE SLIKE iz njenog telefona, roditelji neće hteti da je vide!

Foto: Tv Pink, shutterstock

Snežana Jovičić, poznata kao učesnica rijaliti programa “Elita” i “Parovi”, nedavno je privukla veliku pažnju objavljivanjem provokativnih fotografija na svom Instagram profilu pod imenom "Ledena.lejdi". Ove fotografije su brzo postale viralne, a fanovi su bili oduševljeni njenim izgledom.

Snežana je u rijaliti program “Elita” ušla sa svojim verenikom, Darjanom Radomirovićem. Njihov odnos unutar kuće bio je predmet mnogih diskusija, a Snežana je često isticala koliko joj je važna njihova veza.

 

 

Ova kontroverzna zadrugarka poznata je po svom britkom jeziku i neustrašivom stavu. Njen oštar jezik i hrabrost često su izazivali konflikte unutar kuće, ali su istovremeno pružali zanimljivu dinamiku i zabavu gledaocima.

Snežana je pokazala da je snažna žena koja se ne boji da izrazi svoje mišljenje. Njene provokativne fotografije na Instagramu samo su još jedan način na koji ona komunicira sa svojim fanovima i pokazuje svoju snažnu ličnost.

 

 

Uprkos svim izazovima koje rijaliti programi donose, Snežana je uspela da ostane dosledna sebi. Njen odnos sa Darjanom ostao je čvrst uprkos pritiscima rijalitija, a njen Instagram profil nastavlja da raste i privlači sve više fanova.

 

 

Sve u svemu, Snežana Jovičić je žena koja zna šta želi i nije se bojala da to pokaže svetu. Njene provokativne fotografije na Instagramu samo su još jedan dokaz njene hrabrosti i samopouzdanja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veki

05.10.2023 21:29

Ova je teska budala umišljena da je neka riba,seljancura iz Orasja