MAJA OTIŠLA NA REMONT PRED SUOČAVANJE SA CAREM: Nikad spremnija iščekuje Filipa u Beogradu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.10.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica i starleta Maja Marinković na svom Instagram profilu pokazala kako teku pripreme za sutrašnje suočavanje sa Carem u Šimanovcima.

MAJA OTIŠLA NA REMONT PRED SUOČAVANJE SA CAREM: Nikad spremnija iščekuje Filipa u Beogradu! (FOTO)

Foto: ATA Images

Kao bomba odjeknula je vest da su Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli dok je ona u drugom stanju, te da je u svemu bila umešana i Maja Marinković. Maja je nekoliko dana nakon raskida Aleks i Cara, objavila sve prepiske sa Filipom, koje su napravila haos u medijima i na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink, ATA Images, youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković, Aleksandra Nikolić i Filip Car

Juče je objavljeno zvanično od strane Pink produkcije da će se u utorak, Maja i Car sresti i to ni manje, ni više nego oči u oči u emisiji ,,Amidži šou", kod voditelja Ognjena Amidžića

Njihovi fanovi ali i brojna publika nestrpljivo isčekuje ovo suočavanje, a Maja je danas na svom profilu na društvenoj mreži Instagram svima pokazala kako se sprema za to.

Naime, ona je danas stigla u Beograd nakon odmora u Parizu i otšla pravo kod svog frizera, kako bi se doterala za susret sa bivšim. Marinkovićeva je uradila novu kosu, koja je ujedno i njen zaštitni znak, a sigurno je da je za sutra spremila specijalnu odevnu kombinaciju kako bi sve ostavila bez daha. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Jox

02.10.2023 23:55

Zena nije ljudsko biće nego je robot pa otišla na remont

Tamara ana

03.10.2023 02:20

Ova je totalno odlepila.

Nada

03.10.2023 05:00

A ko je ta Maja Marinković? Ha,ha,ha,... Ma njoj ni remont ne moze da pomogne. "Sto se grbo rodi to vreme ne ispravi! "Neka joj neko prevede.