POSLE DEJANA OGLASILA SE TRUDNA ALEKS: Bivšem dečku poslala brutalnu PORUKU!

Autor:

Zadruga

29.09.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" nije ostala imuna na reči Dejana Dragojevića.

POSLE DEJANA OGLASILA SE TRUDNA ALEKS: Bivšem dečku poslala brutalnu PORUKU!

Foto: ATA Images/M.M., instagram.com/alex_mima

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i njen bivši verenik Filip Car digli su veliku prašinu u javnosti poslednjih nekoliko dana. Prvo se otkrilo da je Aleks trudna, a zatim je ona priznala da je u trećem mesecu i da nosi devojčicu. Potom je Maja Marinković iznela privatne prepiske sa Carem, te otkrila da je on varao Aleks, što je izazvalo novi haos.

Aleks je u javnost iznela da je Car bio nasilan prema njoj, aludirala da je koristio narkotike, a potom poručila da će ga prijaviti policiji ukoliko joj bude pretio. Car je prvo zapretio da će izneti sve što ima o njoj pred njeno večerašnje gostovanje u "Eliti", a potom se javno pokajao, priznao krivicu i tražio drugu šansu zbog devojčice koju Nikolićeva nosi.

Republika

Foto: ATA Images, youtube.com/printscreen/AlexMima98

Aleksandra Nikolić, Filip Car i Dejan Dragojević

Međutim, danas je ipak mnogo veliku prašinu podiglo i oglašavanje Dejana Dragojevića za naš portal, nakon čega je izgleda veoma brzo usledio Aleksandrin odgovor putem društvene mreže Instagram., 

- Pobedi u tišini, pusti ih da misle da gubiš - napisala je pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga". 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić oglašavanje na Instagramu

Inače Dejan je za naš portal dao sud nakon svega što je Aleks iznela o Caru, kao i o njenoj trudnoći. 

Ne komentarišem ovu temu u slučaju strašnih velikih odluka. Ne želim da budem uzrok bilo čega, a nisam ni centrifuga. Njihova zla dela su samo njihova i ničija više - izjavio je Dragojević za Republiku.

Podsetimo, u rijalitiju "Parovi" su Dalilu Dragojević (tada Mujić) i Dejana optužili da su krivi za spontani pobačaj Aleksandre Subotić, koja je tada govorila da je ostala trudna sa Dejanovim bratom Davidom, zbog čega je nastala prva svađa između rođene braće. Dve godine kasnije se saznalo da je Aleksandra lažirala trudnoću po igri produkcije, a ovaj događaj je totalno poremetio Dalilu i Dejana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading