PINK POTVRDIO ULAZAK U ELITU: Trudna Aleks Nikolić stiže u Šimanovce, ovo će sve promeniti!

Autor:

Zadruga

29.09.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija ružičaste televizije otkrila da će Bela kuća večeras postati bogatija.

PINK POTVRDIO ULAZAK U ELITU: Trudna Aleks Nikolić stiže u Šimanovce, ovo će sve promeniti!

Foto: Ilustracija

Petak je dan u rijalitiju koji je predviđen za emisiju "Pitanje novinara". Učesnici rijalitija tad moraju da odgovaraju pripadnicima sedme sile na žestoka pitanja i opravdaju sve ono što su radili u prethodnoj nedelji. 

Međutim, produkcija televizije Pink danas je izmenila plan i program, pa će pred početak ove emisije u studio pojaviti Aleksandra Nikolić, pobednica pete sezone "Zadruge", koja će govoriti o svojoj trudnoći i odnosu sa Filipom Carem, sa kojim je nedavno okončala veridbu, a sinoć ga preko društvenih mreža optužila da je prema njoj bio nasilan. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Aleksandra Nikolić

Ali to nije sve, kako je produkcija saopštila, Bela kuća će večeras postati bogatija, jer je najavljeno i vanredno ubacivanje. 

Još uvek nije zvanično potvrđeno ko će večeras biti vanredno ubačen, ali se na društvenim mrežama spekuliše da je u pitanju neko od bivših zadrugara, koji su tokom boravka u prethodnim rijalitijima imali jako burno takmičenje i ko može da totano poremeti nekog od aktuelnih stanara u Šimanovcima. 

Republika

Foto: Pink

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading