IZGRADNJA CENTRA ZA POSETIOCE U PUNOM JEKU! Goran Vesić obavestio građane šta se dešava u Caričinom gradu! (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.09.2023

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Caričin grad, sa svojom bogatom istorijskom i kulturnom baštinom, predstavlja važno arheološko nalazište i turističku destinaciju u Srbiji.

IZGRADNJA CENTRA ZA POSETIOCE U PUNOM JEKU! Goran Vesić obavestio građane šta se dešava u Caričinom gradu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/www.facebook.com/Goran.Vesic.zvanicna.stranica

Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, nedavno je obavestio javnost da su radovi na izgradnji Centra za posetioce u Caričinom gradu već u toku. Ovaj projekat finansira Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture kroz program "Integralnog razvoja", a njegova realizacija obećava brojna iznenađenja za građane.

 

 

Caričin grad, sa svojom bogatom istorijskom i kulturnom baštinom, predstavlja važno arheološko nalazište i turističku destinaciju u Srbiji. Izgradnja Centra za posetioce će pružiti posetiocima bolji pristup informacijama o ovom izuzetnom lokalitetu, kao i bolje uslove za njihov boravak i istraživanje.

Detalji o projektu, kao i tačne usluge i sadržaji koji će biti dostupni posetiocima, nisu još uvek objavljeni, ali se očekuje da će Centar za posetioce u Caričinom gradu dodatno obogatiti turističku ponudu ovog regiona.

Foto: Printscreen/www.facebook.com/Goran.Vesic.zvanicna.stranica

 

Projekti koji podržavaju istorijske i kulturne resurse Srbije igraju ključnu ulogu u očuvanju baštine i privlačenju turista. Izgradnja Centra za posetioce u Caričinom gradu nagoveštava buduće mogućnosti za turistički razvoj ovog područja i pružanje edukativnih iskustava posetiocima. Građani će svakako sa nestrpljenjem pratiti dalji napredak ovog značajnog projekta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Sanja

29.09.2023 12:18

Odlično je što se radi ova lokacija.

Nebojša

29.09.2023 12:43

Samo nastavite sa gradnjom po Srbiji!

Nenad

29.09.2023 13:14

Samo napred uz vas smo Gospodine Gorane Vesiću uz vas smo sigurno da ćete uve biti uz narod i da će graditi najbolje od svih na Balkanu.

NadjaMil

29.09.2023 13:20

I pored svih pritisaka sa strane i krize koja snalazi Srbiju, predsednik ne odustaje.Ovo je bolji pristup informacijama o ovom izuzetnom lokalitetu, kao i bolje uslove za njihov boravak i istraživanje.