ALEKS I CAR SE TAJNO VENČALI: Bivša zadrugarka objavila PREPISKE, zbog njih dobija STRAVIČNE PRETNJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.09.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović obelodanila pretnje koje joj stižu na društvenim mrežama.

ALEKS I CAR SE TAJNO VENČALI: Bivša zadrugarka objavila PREPISKE, zbog njih dobija STRAVIČNE PRETNJE! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i njen bivši verenik Filip Car digli su veliku prašinu u javnosti poslednjih nekoliko dana. Prvo se otkrilo da je Aleks trudna, a zatim je ona priznala da je u trećem mesecu i da nosi devojčicu. Potom je Maja Marinković iznela privatne prepiske sa Carem, te otkrila da je on varao Aleks, što je izazvalo novi haos.

Aleks je u javnost iznela da je Car bio nasilan prema njoj, aludirala da je koristio narkotike, a potom poručila da će ga prijaviti policiji ukoliko joj bude pretio. Car je prvo zapretio da će izneti sve što ima o njoj pred njeno večerašnje gostovanje u "Eliti", a potom se javno pokajao, priznao krivicu i tražio drugu šansu zbog devojčice koju Nikolićeva nosi.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Shutterstock

Aleks Nikolić trudna

Međutim,izgleda da njihova podrška ne može da se pomiri sa tim da Aleks i Car više nisu zajedno, pa krivicu traže u drugima. Bivša zadrugarka Milica Veselinović na svom Instagram profilu podelila je poruke koje je dobila, u kojima joj prete zbog odnosa sa Carem, pa je hitno odlučila da se oglasi povodom te situacije. 

- Bolesnici, bez uznemiravanja. Mene izuzmite iz te priče, ne zanima me - napisala je Veselinovićeva na svom Instagram profilu.

Milica, iznesi sve u javnost šta ti je Filip pisao i slao, glasovne poruke. On je oženjen čovek, oni su se venčali kod matičara. Pisao i zvao tebe, Maju i Dalilu. Svi znaju kako ste glupe. Što ne bolkirate tuđeg muža koji čeka dete sa svojom ženom? - glasila je jedna poruka koju je ona dobila, a u drugoj su joj uputili pretnje.

Republika

Foto: instagram.com

Milica Veselinović poruke na Instagramu

Podsećamo, Milica i Car su se dopisivali pred početak šeste sezone, a kad su se sreli u rijalitiju par puta su bili intimni, ali on nije želeo da ozvaniči vezu sa njom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Рррр

30.09.2023 00:05

Шта немаш у кући купујеш. Тако и Цар. О чему је могао да прича са њом кад незна ни таблицу множења. Браво Царе терај олош.