"IZGUBILI SMO ŠESTORO DECE" Učesnik Elite se slomio uživo u programu, tragedija koja je obeležila njegov život LEDI KRV U ŽILAMA, muk u Beloj kući!

Autor: P. R.

Zadruga

27.09.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Potresna ispovest učesnika "Elite" naježila je sve u Beloj kući!

"IZGUBILI SMO ŠESTORO DECE" Učesnik Elite se slomio uživo u programu, tragedija koja je obeležila njegov život LEDI KRV U ŽILAMA, muk u Beloj kući!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom prethodne večeri je u "Elitu" stiglo pismo Velikog šefa, a nakon što su se učesnici rijalitija okupili oko crnog stola, ovonedeljni vođa Milica Veličković je saopštila cimerima da je vreme da pred kamerama otkriju svoju najveću grešku i koliko je ona uticala na njihov život.

Ramiz Gusinac je bio jedan od prvih koji je otvorio dušu, te tokom svog izlaganja istakao da je zajedno sa svojom suprugom izgubio šestoro zbog, kako je naveo, grešaka koje su pravili doktori.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ramiz Gusinac Zadruga 7 Elita

Moja najveća greška je što sam verovao ljudima i doktorima. Od 1990. do 1996. godine moja supruga i ja smo izgubili petoro, šestoro dece, sve slušajući doktore, govorili su nam da će biti dobro, da imaju tablete, injekcije, i tako smo verujući u njih gubili zdravlje i decu. Godinama je i ona izgubila zdravlje... Eto. To je moja najveća greška. Ne treba ljudi da se razvode, nego da se menjaju i da sačuvaju odnos i svoju porodicu. Ona je najvažnija na svetu. Želja za parama je velika greška, da se trči zbog toga, ja nisam navikao da se razdvajam od proodice toliko dugo, ne bih to nikome savetovao. Moja greška je što sam verovao ljudima, a to što sam izgubio je možda jedan košarkaški tim u to vreme - govorio je Ramiz gutajući knedle u grlu i brišući suze.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ramiz Gusinac Zadruga 7 Elita

Podsećanja radi, Ramiz Gusinac je svoju suprugu, sa kojom je 33 godine u braku, upoznao slučajno, a kada je ostala trudna sa blizancima, ništa nije slutilo na tragediju koja je usledila. Samo je jedno dete preživelo, i to ćerka Merima, koja mu je, kako kaže, sve na svetu.

Ramiz, inače u svom rodnom gradu poznatiji kao Zeko, po zanimanju je frizer, a kao je otkrio jednom prilikom, u te vode upolovio je davne 1987. godine, kada je njegov otac otvorio prvi salon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading