DOK JE MILJANA U ELITI, MARIJA VODI ŽESTOKU BORBU ZA ŽELJKA: Drama u porodici Kulić, Ivan ne sme da se približi sinu!

Autor:

Zadruga

24.09.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić otkrila je zašto Željko ne želi ni da vidi oca Ivana.

DOK JE MILJANA U ELITI, MARIJA VODI ŽESTOKU BORBU ZA ŽELJKA: Drama u porodici Kulić, Ivan ne sme da se približi sinu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, youtube.com/RTV Pink Official

Miljana Kulić trenutno se nalazi u Eliti, gde boravi sa bivšim dečkom, Nenadom Macanovićem Bebicom, dok njena majka vodi medijski rat protiv Ivana Marinkovića, oca Miljaninog deteta, koji trenutno ne viđa Željka.

Marija je objasnila kako sad Željko reaguje na pomen oca i zašto je Ivanu ponovo "zabranjeno" da posećuje sina:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija Kulić

 

- Mogao je Ivan da dođe na naša vrata do poslednje emisije "Narod pita". Zvao je Željka na video poziv, kad god je hteo. Međutim, istina je da od rođendana Željkovog deset dana ga nije pozvao. Međutim, kad je Ivan njega 11. dan okrenuo, Željko je rekao: "Neću Ivana", jer se u tom trenutku igrao i nije želeo da remeti igru da bi pričao sa njim. Sutradan je isto zvao, međutim Željko neće da čuje za njega. Prišao nam je i rekao: "Pada mi mrak na oči kada mi spomeneš Ivana". Dete od pet godina to govori. Miljana i ja smo se šokirale, međutim on takve reči upija iz vrtića - poručuje Kulićeva i dodaje:

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

Marija Kulić, Miljana i Ivan Marinković

 

- Zašto je to rekao? Ja ne znam. Dete je samo osetilo da ga otac ne zove i samim tim neće da se čuje sa njim. Ivan ne može tek tako da dođe na vrata i priča sa Željkom. Čime sam ga ja uvredila da onakve stvari priča o meni? Psovao je mene, Sinišu... Da li misli da će mu se nakon svega neko javiti? Ostavili smo to na Željku da odluči kad poraste. Toliko od nas. Prelazila sam mu preko mnogih stvari koje je pričao. To je smrad, smrdljivi... - zaključuje Marija za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading