OTKRIVENO ZAŠTO SE ŽELJKO KULIĆ NIJE POJAVIO KOD IVANA NA SVADBI: Tužna istina isplivala u javnost, doneta šok odluka!

Autor: P. R.

Zadruga

19.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je razlog zašto sin Ivana Marinkovića nije prisustvovao njegovom venčanju!

OTKRIVENO ZAŠTO SE ŽELJKO KULIĆ NIJE POJAVIO KOD IVANA NA SVADBI: Tužna istina isplivala u javnost, doneta šok odluka!

Foto: ST/Dragan Kadić

Bivši učesnik "Zadruge" Ivan Marinković u petak se venčao svojom partnerkom Jelenom Ilić u opštini, na godišnjicu veze, a u nedelju su napravili veliko slavlje za prijatelje i porodicu. Mladenci su sada sumirali prve utiske nakon svadbe i otkrili kako su se proveli.

Ništa se nije promenilo od kad smo stavili prsten, sem što smo poslednjih par dana lepo raspoloženi. Bili smo euforični, srećni. Imali smo dva slavlja. U petak opštinsko venčanje, a u nedelju smo imali proslavu. Nekoliko vezanih dana. Sva dešavanja su bila jedno za drugim i sve je to lepo - poručuje Jelena, a Ivan otkriva iznenađenje na svadbi.

- U jednom trenutku stoje dva broda, parkiraju se pored našeg splava. Bili su već usidreni. Izlaze u jednom trenutku tri devojke u bikiniju, nasred svadbe. Kao šetaju. Sad ja nisam odreagovao odmah u tom trenutku, ali čujem Jelenu: "Izvinite, nisam znala da imamo dreskod bikini. Šta dalje da radimo?" - kaže Ivan, a na njega se nadovezala Jelena:

Republika

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković i Jelena Ilić svadba

- Konobar mi se izvinio i rekao da svakako gosti neće moći da uđu, jer su u bikiniju. Oni su stajali dugo. Nije im bilo jasno šta se dešava. Valjda je nekulturno i neprijatno da se šetaš ti u bikiniju na nečijoj svadbi. Obukli su se, ušli u restoran unutra, mi smo bili na terasi i ja sam ih častila piće - kroz osmeh govori Marinkovićka.

Na pitanje, da li je mali Željko, Ivanov sin, bio na svadbi, Marinković poručuje:

Nemam kako ni da ga zovem. Znam unapred pitanja koja su vezana za Željka. Videću kako ću dalje. Jedina je opcija da odem na vrata. Ne želim kontakt sa Kulićima, a u tom slučaju je nemoguće imati i kontakt sa Željkom. Pored svega što se u proteklom periodu desilo, najmanje je bitno da li je on bio na svadbi ili ne - rekao je Marinković.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Ivan Marinković, Željko Kulić, Miljana Kulić

Ivan otkriva da od bivše supruge Goce Tržan nije dobio čestitku nakon venčanja sa Jelenom.

- Nisam nikoga pitao za dozvolu da se venčam. Nismo dobili ni kovertu, ni čestitku posle venčanja od Goce Tržan - poručuje u isto vreme Ivan i Jelena, piše Blic.

Republika

Foto: ATA Images

Ivan Marinković i Goca Tržan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga Ivan Marinković Ivan Marinković venčanje Ivan Marinković svadba Ivan Marinković sin ivan marinković žena ivan marinković supruga ivan marinković devojka ivan marinković verenica Ivan Marinković brak Ivan Marinković sin Željko Ivan Marinković i Jelena ivan marinković i jelena ilić Ivan i Jelena Ivan i Jelena Marinković Ivan Marinković Zadruga Ivan Marinković i Željko ivan marinković i miljana ivan marinković i miljana kulić ivan marinković najnovije vesti Ivan Marinković Instagram Ivan Marinković biografija Željko Kulić Željko Kulić biografija Željko Kulić rođendan Željko Kulić godine Miljana Kulić Miljana Kulić najnovije vesti miljana kulić zadruga Miljana Kulić Elita Miljana Kulić Zadruga 7 Jelena Ilić Jelena Ilić Instagram Jelena Ilić biografija Jelena Marinković

Komentari (2)

Loading
Veki

19.09.2023 21:09

Niste vi Gocom nivo

opasnozeznuta

19.09.2023 21:39

Ako budjavi alkos i narkos moze reci za nekog da je kvaran onda se pitajmo kakvi su zaista kvarni ako jedna vucibatina Ivan Marinkovic tvrdi za sebe da je dobar covek.Sitni lopov pasteta i budjole,narkoman i alkoholicar,neradnik,prevarant rodjene sestre,nikakav otac,sa zubatom jalovom u vezi narkomanka ,ljubavnica predsednika opstine,matorca ozenjenog,ljubavnica fitnes trenera,i mnogih kao i njena sestra jovana koja zivi u USA i radja male crnce ,a nema pojma ciji su