MILJANA DOBILA KLJUČNU INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA: Zajecala uživo u programu, prebledela kada je čula vest!

Autor: P. R.

Zadruga

16.09.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić zaridala pred kamerama, nije mogla da dođe sebi!

MILJANA DOBILA KLJUČNU INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA: Zajecala uživo u programu, prebledela kada je čula vest!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnik "Zadruge", Ivan Marinković, juče je izgovorio sudbonosno "da" svojoj dugogodišnjoj izabranici Jeleni Ilić, te tako ispunio davno dato obećanje da će joj se zakleti na večnu ljubav, međutim, sve je zanimalo kako će njegova bivša partnerka sa kojom ima sina, Miljana Kulić, reagovati na ove vesti.

Naime, Kulićeva je nedavno zajecala uživo u emisiji kada joj je voditelj postavio "hipotetičko" pitanje, naglasivši da Marinković staje na "ludi kamen", a tokom sinoćne emisije otkrila se i njena prva reakcija nakon jučerašnje intimne ceremonije.

- Kako bi reagvala kad bih ti rekao da je Ivan Marinković danas oženio Jelenu Ilić - glasilo je pitanje za Miljanu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita Zadruga 7

- Poželela bih sve najlepše. Jelena je bila jako dobra prema Željku kada je boravio kod njih. Želim im sreću svu, samo da Željko i Lena budu deo te sreće - istakla je rijaliti zvezda.

- Ti si zaplakala pre neki kad, kada se potegla ta tema - rekao je voditelj.

- Da, ja sam stvorila film u glavi da je Željko mali da ide na venčanje svog oca. On nije dobar ni prema ćerki, ali ni Željku. Posle rođendana je prekinuo svaki kontakt sa njim. Željko neka sam odluči kad poraste da li će viđati Ivana - rekla je Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita Zadruga 7

- Da li misliš da će Ivan viđati dete ili će se sad dodatno udaljiti od njega - glasilo je sledeće pitanje.

- On se sam udaljio od njega. On je taj koji nije zvao. Svratio je da vidi Željka, jer mu je bilo blizu, zamislite kad neko svraća da vidi svoje dete. Ivan i ja nismo bili jedno za drugo, to je činjenica. Gledala sam trudna šta radi s drugim devojkama. Ivana sam mnogo volela, želela sam sve sa jim, kao i on sa mnom, a sve što mi je uradio o njemu mnogo govori - priznala je Kulićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita Zadruga 7

- Kako ćeš Željku objasniti da on ima novu ženu ili ako se Jelena ostvari kao majka, da on ima brata i sestru - upitao je novinar.

- Volela bih da ima lep odnos sa Ivanom, s njegovom ćerkom, kao i sa bratom ili sestrom ako ih dobije - zaključila je Miljana u emisiji "Pitanja novinara".

Podsećanja radi, Ivanu Marinkoviću, kontroverznom učesniku mnogobrojnih rijalitija ovo je drugi brak po redu. Prva supruga mu je bila poznata pevačica Goca Tržan sa kojom ima ćerku Lenu, dok je tokom romanse u rijalitiju "Parovi" sa MIljanom Kulić dobio sina Željka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading