POKUŠAO DA DRESIRA BIVŠU ROBIJAŠICU: Teodora pobesnela kao ris, pa Crnogorcu javno ODSVIRALA KRAJ!

Autor:

Zadruga

23.09.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti par posle dva dana veze stavio tačku na svoj odnos.

POKUŠAO DA DRESIRA BIVŠU ROBIJAŠICU: Teodora pobesnela kao ris, pa Crnogorcu javno ODSVIRALA KRAJ!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U emisiji "Pitanja novinara" Teodora Radojčić i Nikola Bukilić otkrili su da su posle svega dva dana veze doneli odluku da je bolje da raskinu i distanciraju se jedno od drugog. Njih dvoje su priznali šta im smeta jedno kod drugog, a iako je delovalo da će ovog puta normalno voditi razgovor Teodoru je izbacilo iz takta što je Nikola ne poštuje i kako on kaže želi da je dresira. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Radojčić i Nikola Bukilić Elita

- Da, rekla sam to i stojim iza svega. Nismo došli do nekog kompromisa tako da eto. Nisam osetila da ima poštovanja prema meni po načinu na koji razgovora sa mnom - govorila je Teodora. 

- Moram malo da je dresiram - smejao se Bukilić, a njegova konstatacija izbacila je Teodoru iz takta. 

- Ne kažem da je on loš ali način na koji ja funkcioniše i ja su dva različita sveta. Popustili smo oboje. Ja nisam ćorava ni glupa, mi nikada nećemo više imati ništa jer neću da se blamiram. Nisam idiot, niti sam nekome mama, mene je doticalo ponašanje u našem odnosu. Ja kada volim ja sam spremna da srušim ceo svet i to krasi moj karakter. Nema potrebe više šta da pričam jer se osećam omlovaženo i loše se osečam. Imao je neke ispade. U trenutku kada sam ga izvela da pričam sa žurke htela sam da igladimo odnos ali sada posle nekih razgovora ne želim to više. On je zastao negde u školi u redu za đačku pljeskavicu - govorila je bivša robijašica.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Radojčić i Nikola Bukilić Elita

Iako mnogi njihovi cimeri misle da je ovo još jedna od turbulencija koje su Teodora i Nikola već imali do sad i da će se pomiriti kroz par dana, bivši par čvrsto stoji pri tome da je ovogo puta konačno stavljena tačka na njihov odnos. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading