BIVŠA ROBIJAŠICA PRETI SA MAFIJAŠIMA U ELITI: U nervnom rastrojstvu pozvala opasne momke da odmah KRENU za Šimanovce, svi se ZALEDELI od straha!

Autor: P. R.

Zadruga

19.09.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne pretnje uživo u programu, svi se uspaničili na pomen njegovog imena!

BIVŠA ROBIJAŠICA PRETI SA MAFIJAŠIMA U ELITI: U nervnom rastrojstvu pozvala opasne momke da odmah KRENU za Šimanovce, svi se ZALEDELI od straha!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka Ivana Šopić je ušla u Belu kuću kako bi ovonedeljni vođa, Danijel Dujković Munjez, izabrao svoju omiljenu osobu i nove potrčke u "Eliti", međutim, došlo je do žestokog sukoba između Marije Malivuk i Milice Veličković. kojoj je danas "pala roletna" tokom podele budžeta.

- Poludela sam jer mi Marija stalno dobacuje jer se od prvog dana istripovala oko mene, navodno se loži na Boru i kači se na mene, dva-tri puta mi je prilazila da mi se izvinjava... Ja mislim da ta devojka nije psihički stabilna. Danas me iz čista mira nazvala k*rvom, sad plače... Zato što si toliko dobra osoba sada plačeš - počela je Milica.

- Ja plačem zato što je ovaj dečko (Munjez) rekao nešto što nije istina i zato što me to boli, a sutra kad bude izašla glasovna poruka i dokažem da to nije istina, onda će plakati i on i svi njegovi bližnji - drala se Marija, inače bivša robijašica.

- To su pretnje, alo, ljudi - ubacili su se učesnici "Elite".

- Evo, ja pozivam mog drugara, Petra "bandu", ti znaš ko je Petar, on je moj drugar koji vrlo dobro zna šta se dešava u salašu i da li sam ja negde viđena sa ovim dečkom - zapretila je Malivukova.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Malivuk i Danijel Dujković Munjez Zadruga 7 Elita svađa

- "Banda" nju ni ne poznaje, samo ću vam to reći, mislim da joj nije pametno da ga spominje - istakao je Danijel.

- Ti i ja nikad ništa nismo imali osim prijateljstva. Ti ne znaš koliko smo Petar i ja dobri drugari, ja ga ne bih ovako javno pozivala, jer je to jedan opasan momak koji ima kodekse, čast i poštovanje celog grada i on zna sve o meni. Spominjem ga jer je on moj drug, a ja ovde ne mogu da se branim i treba mi pomoć! Tvoju majku treba da bude sramota što te je tako vaspitala da se tako ponašaš. Nadam se da imaš sestru - drala se Marija dok je špartala oko crnog stola, preteći Dujkoviću.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Malivuk Zadruga 7 Elita

- Devojka psihički nije dobro, ona ima šizofrena cepanja i ima problem sa pola kuće. Kači se za druge jer nema svoju temu, to nije pravi način da se istakneš. Meni je žao, ali se ona prva ne ponaša kao majka, kako kaže, nego kao klinka, preti nama devojkama koje imamo po 20 godina. Pogeldajte ovo ponašanje, majka troje dece, a šorts na pola dup**a, priča o pu*enju k**ca... Sada plače, a dobro zna da optužuje druge - kazala je Veličkovićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veličković Zadruga 7 Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading