JAKO ZLOBNA ŽENA I VELIKI OLOŠ: Učesnik "Elite" ocrnio Jelenu iz Zane, spomenuo i ABORTUS!

Autor:

Zadruga

05.09.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić bez dlake na jeziku izvređao svoju rođaku, Jelenu iz grupe "Zana".

JAKO ZLOBNA ŽENA I VELIKI OLOŠ: Učesnik "Elite" ocrnio Jelenu iz Zane, spomenuo i ABORTUS!

Foto: ATA Images

Uroš Stanić postao je takmičar novog rijalitija "Elita", a u noći useljenja odmah je izneo da je on rođak Jelene Galonić iz grupe "Zana". On je po njoj pred ulazak u studio počeo da je pljuje, a onda je još jačim tempom nastavio sinoć u emisiji "Pretres nedelje", kod voditeljke Ivane Šopić

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDZIC, ST/Dragan Kadić

Uroš Stanić i Jelena Zana

On je prvo otkrio u kakvoj su Jelena i on rodbinskoj vezi, a onda započeo žestoku paljbu po pevačici i izneo razne optužbe na njen račun. 

- Moja rođaka, tj. baka sa mamine strane, je pevačica iz grupe "Zana", Jelena Galonić. U jako lošim smo odnosima. To je jedna žena koja je ljigava, ološ patološki, mama mi je rekla da to ne pričam. Moja mama kada se razvela, ona je bukvalno molila da je zaposli, ona nije htela zato što je veliki ološ i odvratna žena. Nije htela da zaposli moju mamu. Ona je žena koja je jako zlobna, ceo život juri karijeru i cela familija je pljuje. Ona je kao mlada abortirala dete i zbog toga ne može da ima decu, jurila je karijeru i frajere, ostala je trudna i abortirala je - rekao je Uroš.

Detaljnije možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

 

 

Podsećamo, ovim povodom se nakon otvaranja "Elite" oglasila i Jelena i otkrila kako gleda na to što su se Uroša odrekli roditelji, ali i više pričala o njihovom rodbinskom odnosu. 

- Žao mi je što su ga se roditelji odrekli, kako kažete, to zaista ne znam, nisam ni s jednom ni s drugom stranom u nekom stalnom kontaktu, vidimo se i čujemo jednom godišnje, kako kažu, na venčanjima i sahranama. Želim mu svu sreću, to je sve što imam da kažem - rekla je Jelena za Srpski telegraf i objasnila u kakvom su tačno srodstvu:

Nekad su razlike između dece bile i po 25 godina, to su vremena gde se rađalo više dece nego danas i gde su razlike između njih bile velike. Moja mama je rodila šestoro dece, moja baba osmoro, to je za ta vremena bilo normalno. Mene je majka rodila u 35, što je bilo čudno u to vreme, kao kasno, zato nisam samo baba, već i prababa, uopšte nije bitno da l' znam i poznajem tu decu ili ne. Moja majka je imala četiri sestre, to je ta razlika, moja tetka je mogla da meni bude baka. U inostranstvu svi kažu kazn, kao rođak, samo se kod nas to tera u detalje, kolena itd. Uroš je, u stvari, rod po maminoj liniji, ja sam njegovoj majci tetka, a razlika između nas je šest meseci, znači baba-tetka, kako se kod nas kaže, to tako ispada. Svima zvuči smešno, ali je u suštini normalno, ta moja jedna tetka je bila 1914. godište. Urošu bih mogla da budem i baka, mada ne bi ako je direktno srodstvo.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDZIC

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading