ANA ČURČIĆ PREVARILA NACIJU: Nije izbijala iz kazina, na sva usta se hvalila KOCKARSKIM UMEĆEM!

Autor:

Zadruga

05.09.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Elite" šokirao pričom o poznanstvu sa Anom Ćurčić.

ANA ČURČIĆ PREVARILA NACIJU: Nije izbijala iz kazina, na sva usta se hvalila KOCKARSKIM UMEĆEM!

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Ćurčić

Pre samo dva dana počeo je novi rijaliti na televiziji Pink"Elita". Sinoć je u Beloj kući održavan prva emisija "Izbor potrčka i pretres nedelje", pa je tim povodom na imanje u Šimanovcima došla voditeljka Ivana Šopić

Jedna od tema tokom noći bio je odnos Milene Kačavenda sa bivšom kumom, Anom Ćurčić. Ona je govorila o krahu njihovog prijateljstva, koji se desio nakon završetka šeste sezone rijalitija "Zadruga", a nakon čega su usledile prozivke po društvenim mrežama i medijima. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda

Nakon što je Milena iznela šta se sve dešavalo posle rijalitija i da je Ana od nje očekivala da je preko fanova finansijski obezbedi, mnogi zadrugari osetili se potrebu da iznesu mišljenje o Ani Ćurčić. Nikola Lakić bio je jedan od takmičara koji je osetio potebu da iznese detalje svog poznanstva sa Anom, zbog kojeg smatra da se naciji predstavila drugačije od onog što ona zapravo jeste. 

- Anu znam 7 godina i upoznali smo se u jednom kazinu jer je i moj drugar jedan ozbiljan kockar. Kada sam je upoznao bila nam je zanimljiva i simpatična. Prišli smo joj, a ona je rekla da je ne smaramo jer je ona ozbiljan igrač, a posle nas je pozvala da nam pokaže kako se igra. Ne kažem da nije imala probleme sa Zvezdanom, ali neki segment njenog života se kosio sa onim što je prezentovalo naciji -završio je Lakić.

Detaljnije možete pogledati u nastavku teksta. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Natasa

05.09.2023 18:54

Klosarka kao i Slavnic,ziveli od varanja,pljacki,kocke i ko zna čega!