OVO SU PRVI POTRČCI ELITE: Ugrožen ljubavni par, posle ovoga svi očekuju RASKID!

Autor:

Zadruga

05.09.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su izabrani prvi potrčci u rijalitiju "Elita".

OVO SU PRVI POTRČCI ELITE: Ugrožen ljubavni par, posle ovoga svi očekuju RASKID!

Foto: promo

Pre samo dva dana počeo je novi rijaliti na televiziji Pink, "Elita". Sinoć je u Beloj kući održavan prva emisija "Izbor potrčka i pretres nedelje", pa je tim povodom na imanje u Šimanovcima došla voditeljka Ivana Šopić

Kako je elita imala priliku da glasa za prvog vođu, najviše bodova dobio je Lepi Mića, pa je samim tim prethodne noći imao moć da izabere dva takmičara koja će otvoriti sezonu u izolaciji i biti prvi potrčci. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Lepi Mića

Mića je u svom stilu podigao više takmičara i jako duge sve držao u neizvesnosti, da bi na kraju ipak izabrao Milenu Kačavendu i Darjana Radomirovića. Ovo je napravilo totalnu pometnju jer je Darjan u rijaliti ušao sa svojom devojkom, Snežanom Jovičić, koja je tokom noći žestoko ratovala sa Milenom. Mnogi smatraju da zbog ovog izbora neće opstati veza Sneže i Darjana, jer je Kačavenda žestoko dala po gasu sa provokacijama. 

Neka me napada celi svet, ali je kuma mene kupila sa spontanošću. Bebice, možeš da sedneš, Janjuševiću možeš da sedneš. Potrčci su Milena Kačavenda i Darijan - rekao je Mića.

- Mnogo se očekivalo, a ništa nije pokazala. Ja u njega imam 100% poverenja i nemam problem s tim - poručila je Snežana na izbor Lepog Miće. 

Mića kao vođa ima pravo i da izabere jednu osobu, koja će sa njim ovu nedelju provoditi u hotelu i uživati u svim mogućnostima koje on pruža. On se odlučio da to bude nova takmičarka, Aneli Ahmić, koja je ovo rado prihvatila. 

- Uživaću i baš mi dobro dolazi ovaj odmor - rekla je Aneli.

Detaljnije možete pogledati u nastavku ovog teksta. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading