REPUBLIKA U POSEDU VRUĆIH PREPISKI: Učesnik "Elite" tražio transrodnoj tiktokerki da mu ispunjava FANTAZIJE u krevetu! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Elite" tražio transrodnoj tiktokerki da mu ispunjava fantazije u krevetu, pogledajte šok dokaze!

REPUBLIKA U POSEDU VRUĆIH PREPISKI: Učesnik "Elite" tražio transrodnoj tiktokerki da mu ispunjava FANTAZIJE u krevetu! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić/ST/Dragan Kadić, Privatna athiva

Sedma sezona rijalitija "Zadruga" još se nije ni zahuktala, a na imanju u Šimanovcima već su pale teške reči i optužbe, međutim, javnost je ostala zabezeknuta kada je raskrikana tajna afera između novog učesnika "Elite", Danijela Dujkovića, i transrodne tiktokerke Ane Marije Pavlović, koja je u javnosti postala poznata kao cimerka stravično ubijene Noe Milivojev.

Portal Republika je došla u posed prepiski između Dujkovića i Pavlovićeve, na kojima se jasno vidi da su nakon dopisivanja i razmene eksplicitnih snimaka stupili u intimni odnos, baš kako je navedeno u Beloj kući.

Ovim povodom smo stupili i u kontakt sa Ana Marijom, koja nam je potvrdila da je bila u tajnoj vezi sa Danijelom, jer on nije hteo da se javno eksponira sa njom, ali da je uvek uživao kada bi se sastao sa njom.

- Istina je da mi je pisao, javio se i ušli smo u priču, krenuli smo da razmenjujemo fotografije, snimke... Tako je sve krenulo. On je iz okoline Novog Sada, pa je uvek dolazio kod mene u Beograd, u moj stan gde smo se tajno viđali. Više puta smo bili intimni, ispunjavala sam mu svaku fantaziju u krevetu i van njega, tražio je od mene da nikome ne pričam, pa sam šokirana što se izlanuo uživo u programu i sve priznao... Nisam to očekivala, ali istina je da bio zadvoljan svim mojim umećima, a on zna šta smo sve radili, pa neka prizna sve ako sme - kazala je transrodna tiktokera za Republiku.

Podsećanja radi, tokom nedavne žučne rasprave koja je šokirala gledaoce, mladi tiktoker Uroš Stanić javno je izneo tvrdnje da je Danijel Dujković bio u intimnom odnosu sa Ana Marijom Pavlović, transrodnom influenserkom, koja je takođe bila kandidat za ulazak u "Elitu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana_Marija (@marija_0390)

Kako je Stanić istakao, Danijel je najpre pisao transrodnoj tiktokerki na društvenoj mreži Instagram, a zatim i insistirao da se vide kako bi bili intimni.

Ti si bio u aferi sa Ana Marijom, ona mi je sve rekla. Pisao si joj, prekriveni geju, muvaš se sa trandžama - vikao je Stanić u Beloj kući, a učesnik "Elite" je zatim priznao da je stupio u kontakt sa Ana Marijom:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Danijel Dujković Elita 7 Zadruga

- Ja sam joj pisao, rećiću to kad me budu pitali... A znaš kako pu*i? Bolje od tebe, Uroše! Evo sad ti kažem pred svima, i tebe ću da nag*zim, da vidim ko se bolje je*e! Ti si ozbiljna kretenčina u glavi, tek ću sad da te k**am! Sad ćeš da vidiš kad sam ja bezobrazan... Ljubomoran si što nju hoću da j*bem, a tebe ne - drao se Danijel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading