PRVO OGLAŠAVANJE ANE RADULOVIĆ NAKON VESTI DA SE RAZVODI: Voditeljka Pinka otkrila detalje iz porodičnog doma!

Autor: P. R. / O. B.

Zabava

04.09.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka "Elite", Ana Radulović, progovorila o razvodu!

PRVO OGLAŠAVANJE ANE RADULOVIĆ NAKON VESTI DA SE RAZVODI: Voditeljka Pinka otkrila detalje iz porodičnog doma!

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com

Nakon što je javnost ostala šokirana informacijom da se nova voditeljka "Elite", kako skromno nosi naziv nova sezona popularnog rijalitija "Zadruga", Ana Radulović, razvodi, pozvali smo je kako bismo iz prve ruke saznali o čemu se zapravo radi.

Naime, Ana nam se javila nakon što je sinoć do ranih jutarnjih časova vodila program na imanju u Šimanovcima, a zatim i otkrila da li se razvodi od svog supruga, pevača Mirčeta Radulovića.

- Sinoć sam vodila emisiju i duže sam spavala, kada sam se probudila videla sam vest da se razvodim, a onda se okrenem, a moj muž spava pored mene... (smeh) Navodi, naravno, nisu tačni. Reći ću samo jedno, ono što je sigurno jeste da ovako nešto moje kolege novinari sigurno ne bi saznale od trećih izvora već od mene - istakla je voditeljka "Elite" za Republiku.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Radulović

Podsećanja radi, Ana Radulović u braku je sa pevačem Mirčetom Radulovićem, koji je javnosti postao poznat tokom takmičenja "Zvezde Granda". Par ima sina kojeg retko eksponiraju u javnosti, a Mirče je za naš portal nedavno istakao da imaju idealan brak, pun poštovanja, ljubavi i razumevanja, a kada dođe do rasprava, uglavnom su to sitne nesuglasice, koje zaborave nakon nekoliko minuta.

Mi zaista imamo idealan brak, razumemo se, poštujemo jedno drugo, takoreći nikada se ne svađamo, ne dozvoljavamo da dođe do toga. I kada dođe do nesuglasica, to je uglavnom ono: "Što si ostavio ovde čarape" i te sitnice, koje su stvarno bezazlene - rekao je Radulović za Republiku. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ana i Mirče Radulović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Prazi luk

05.09.2023 06:30

Ova se prvo udala za zvezdu granda, glumeci ljubav, dobila dete i umesto da se bavi porodicom, obrazuje i radi na sebi, ona jeste radila na sebi. Prvo je naduvala usta i grudi , a onda kao zena zvezde granda se ugurala, kako samo ona zna na tv kao voditeljka. Neobrazovana, nenacitana, sa jadnim fondom reci, apetiti su porasli i nije birala sredstva, eto je u "eliti". Umislila da je stvarno voditeljka, vrti deset recenica, jadno i bedno da jadnije ne moze biti.