JEDVA ČEKA DA VIDI REAKCIJE: Kancelar Nemačke odlučio da se našali na svoj račun, objavio fotografiju sa povezom na oku KAO PIRAT SA KARIBA

Autor:

Svet

04.09.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački kancelar Olaf Šolc našalio se danas da jedva čeka da vidi kakve će biti reakcije na društvenim mrežama pošto je objavio fotografiju sa povezom na oku, koji mora da nosi nakon što se povredio dok je trčao tokom vikenda.

JEDVA ČEKA DA VIDI REAKCIJE: Kancelar Nemačke odlučio da se našali na svoj račun, objavio fotografiju sa povezom na oku KAO PIRAT SA KARIBA

Foto: TanjugAP

"Uzbuđen sam da vidim memove", naveo je Šolc na društvenoj mreži X (Tviter).

On je zahvalio svima koji su mu poželeli da se oporavi i istakao da povreda izgleda "gore nego što jeste".

Na fotografiji se vide ogrebotine na licu nemačkog kancelara, a portparol nemačke vlade Štefen Heberstrajt rekao je na konferenciji za novinare da će Šolc morati da nosi povez na oku "u narednih nekoliko dana i nedelja", prenosi Rojters.

Šolc, koji redovno trči, nedavno je pao dok je džogirao zbog čega je morao da otkaže obaveze koje je imao tokom vikenda. 

Republika

Foto: TanjugAP

 

 

Šolc je zadobio modrice na licu, zbog čega je otkazao sastanke planirane za ovaj vikend, saopštila je nemačka vlada.

Vlada je saopštila da je 65-godišnji nemački lider doživeo ''malu sportsku nezgodu'' i da je otkazao sastanke predviđene za nedelju u regionu Hesen, gde se 10. oktobra održavaju lokalni izbori.

U profilu na sajtu svoje stranke, Šolc je napisao da je mrzeo sport dok je bio u školi, ali da ga je ipak zavoleo pod uticajem svoje supruge Brite Ernst. 

- Danas džogiram što češće mogu - naveo je na sajtu, a u istom odeljku stoji da pokušava da nađe vremena za trčanje, veslanje ili šetnju dva ili tri puta nedeljno, kao i da uživa u vožnji bicikla.

Šolc je nemački kancelar od decembra 2021, a ranije je obavljao funkciju ministra finansija i bio gradonačelnik Hamburga.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading