ZVEZDANOV PRIJATELJ UZVRATIO KAČAVENDI: Iz Londona dobio informacije o Aci Buliću, pa obećao RASKRINKAVANJE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.09.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda u centru nove drame, nakon raskrinkavanja Ane Ćurčić, ušla u sukob sa Slavnićevim prijateljem!

ZVEZDANOV PRIJATELJ UZVRATIO KAČAVENDI: Iz Londona dobio informacije o Aci Buliću, pa obećao RASKRINKAVANJE! (VIDEO)

Foto: Vladimir Lukic, ATAImages

Pevač Lepi Mića, koji je prvi vođa u rijalitiju "Elita", danas deli budžete cimerima. Njegovu raspodelu budžeta prekinula je Milena Kačavenda i to u trenutku kad je Mića davao novac Davidu Romanu Čuburcu. Mića je pohvalio prijatelja Zvezdana Slavnića što ima završen engleski fakultet, a Kačavenda je osula paljbu po njemu.

- Htela sam da kažem, Čuburac zna ozbiljne beogradske priče i mislim da će pasti mnoge glave, iako nije 215 godina u Beogradu i informisan je kao biro - rekla je Kačavenda.

- Gospođa ovde je prijateljica sa mojim mnogo dobrim drugarom, bila je dobra drugarica. Pre mog ulaska u "Elitu" ja sam dobio dosta informacija - istakao je David.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob Kačavende i Čuburca

- Nemoj da se šlihtaš Mići, pričaš sa mnom - uzvratio je Milena.
 
- Pošto i ona i ja dolazimo s Vračara, devedesetih godina sam bio poznatiji u ovom gradu - rekao je David.

- Ja želim da kažem da mislim da će ova "Elita" da gori... Dolazim na lekarski pregled, vidim neke šarolike ljude, svi se ućutali, između ostalog i skraćeni Janjuš - rekla je Kačavenda, pa dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob Kačavende i Čuburca

- Dečka sam prvi put videla tada i novinari me pitaju za njega, ja kažem da ga ne poznajem. Uglavnom, dolazi čovek, pružim mu ruku, on me izgrli i kaže mi: "Kako se ne znamo, 25 godina iz Čuburskog parka", ja mu kažem da mi objasni gde je taj park i onda je on spomenuo nekog čoveka kog ja ne znam - rekla je Milena.

- Nemoj da zaboraviš i da gospodin Bulić živi u Londonu dugi niz godina, imam i ja mnogo lepe informacije - istakao je Čuburac.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob Kačavende i Čuburca

- Da li si ti rekao da je kuma tvoja prijateljica i da ulazite da raskrinkate dešavanja iz šeste sezone?! To je bila tvoja rečenica - ubacila se Sneža.

- Da, tako je, ja sam rekao da će da se krene s tom pričom. Ja sam veoma zaintresovan što se tiče tih stvari oko Ane i Zvezdana - rekao je David.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading