OTKRIVAMO: Večeras će vam se ZALEDITI KRV U ŽILAMA - ovako će izgledati prvi "Pretres nedelje" u ELITI!

Autor:

Zadruga

04.09.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva sve detalje večerašnjeg "Pretresa nedelje", spremite se za haos!

OTKRIVAMO: Večeras će vam se ZALEDITI KRV U ŽILAMA - ovako će izgledati prvi "Pretres nedelje" u ELITI!

Foto: promo

Sinoć je potvrđeno pisanje Republike da će jedna od prvih emisija u "Eliti" biti izbor za Miss i Mistera, kao i da će jedan od pobednika biti Mensur Ajdarpašić (više o ovome klikom na link OVDE), a sada vam otkrivamo nove detalje. Večeras će se u "Eliti" odigrati prvi "Pretres nedelje", kao i prvi izbor potrčaka, a u nastavku ovog teksta možete pročitati šta vas očekuje.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Lepi Mića, prvi vođa "Elite"

LEPI MIĆA KAO PRVI VOĐA

Pevač Lepi Mića je bio proglašen za vođu prve nedelje u svim sezonama "Zadruge", osim u prvoj. Pevač se trudio da svake sezone napravi haos na samom početku, pa je tako u drugoj sezoni postavio za potrčke Tomu Panića i Dariju Stevanović, koji su imali turbulentan odnos pre početka rijalitija. U trećoj i četvrtoj sezoni su to bili Miljana Kulić i Mirko Gavrić i Miljana i Mišel Gvozdenović. Miljana je imala komplikovan odnos sa ovim pevačima i Mića im je tada zabiberio čorbu. U petoj sezoni je spojio Staniju Dobrojević i Marka Osmakčića, koji je odmah izjavio ljubav starleti, dok su u šestoj sezoni njegov izbor bili Anita Stanojlović i Marko Marković, koji su se muvali pre početka rijalitija.

Sudeći po Mićinim ranijim izborima, večeras će spojiti ili Miljanu Kulić i Nenada Macanovića Bebicu ili neke od mladih ljudi, koji su flert otpočeli još u karantinu. Postoji mogućnost i da Mića zaprži čorbu takmičarima sa kojima nije u dobrim odnosima. Jovana Tomić Matora je tokom prethodnih sezona više puta naglašavala da se Mića svim silama trudi da rasturi njene istopolne veze, pa tako postoji mogućnost da će pevač za jednog potrčka odabrati njenu suprugu Anitu, kako bi im stavio ljubav na test. Drugi mogući potrčko je Mensur, koji je odavno u lošim odnosima sa Mićom, a jedan je od glavnih Matorinih suparnika još od "Zadruge 3".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Matora i Anita Tomić

GLAVNE TEME "PRETRESA NEDELJE"

Na samom početku rijalitija "Elita" izdvojile su se dve glavne tema. Prva je životna priča tiktokerke Aneli Ahmić, koja je u javnost još u studiju iznela da ju je suprug Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević, kao i da je lažni milioner i prevarant, za kim je poternicu raspisala austrijska policija.

Republika

Foto: printscreen/instagram, ST/Dragan Kadić, Youtube printscreen

Aneli, Asmin i Stanija

Danas su u famoznom toaletu hotela prvu kafu popili Milena Kačavenda i Marko Đedović. Takmičari "Elite" izneli su skandalozne optužbe na račun Ane Ćurčić i Ace Bulića, pa će se ova tema, koja je počela još u "Zadruzi 6", sigurno naći na večerašnjem repertoaru.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

razgovor Milene Kačavende i Marka Đedovića

TRAGIČNE SUDBINE NOVIH UČESNIKA

Prvi "Pretres nedelje" je prilika da gledaoci bolje upoznaju nove takmičare. Tako je poseban deo u ovim emisijama prethodnih sezona pripadao onim učesnicima koji imaju tragične i tužne životne priče. Kako portal Republika saznaje, ove godine ima nikav više takvih učesnika, koji će večeras dobiti priliku da ispričaju šta ih je sve zadesilo u životu, a od priča pojedinih takmičara će vam se zalediti krv u žilama!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading