OTKRIVAMO: Odmah nakon početka ELITE startuje takmičenje koje će SVE PROMENITI - već se zna ko je FAVORIT!

Autor:

Zadruga

31.08.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publiku najgledanijeg rijalitija u regionu čeka prava poslastica!

OTKRIVAMO: Odmah nakon početka ELITE startuje takmičenje koje će SVE PROMENITI - već se zna ko je FAVORIT!

Foto: Pink, Pixabay

Milica Mitrović, direktorka programa televizije Pink, se sinoć oglasila na svom Instagram profilu i saopštila novu odluku vezanu za početak rijalitija "Elita". Naime, iako je početak "Elite" prvenstveno najavljivan za 3. septembar, ovaj rijaliti startuje dan ranije.

- Veliki šef je upravo doneo odluku, "Elita" kreće u subotu 2.9.2023. u 21 čas. Čekamo vas - saopštila je Milica Mitrović.

Republika

Foto: ATAImages

 

Republika otkriva da će se odmah nakon početka ovog rijalitija odigrati i uvek popularno nadmetanje učesnika - izbor za Miss i Mistera. Ovo takmičenje vuče korene još iz rijalitija "Farma", a u "Zadruzi" se održavalo uvek na samom početku rijalitija. Osim što pobednici dobiju vredne nagrade, dobiju i prestiž, kako većinu nagrada dodeljuje publika, ali i stručni žiri, koji čine stariji takmičari u rijalitiju.

Ovo pomaže takmičarima da shvate ko su favoriti na samom startu rijalitija, pa tako često promene ponašanje u skladu sa mestima koje osvoje.

U šestoj sezoni popularnog rijalitija Marko Marković je bio četvorostruki Mister. Anita Stanojlović je osvojila dve nagrade, dok je druge dve ponela Aleksandra Nikolić, koja je i pobedila u "Zadruzi 6".

Za titulu Mistera "Elite" već se izdvojio Mensur Ajdarpašić, koji je dva puta poneo ovu titulu u petoj sezoni.

Republika

Foto: Instagram.com

Mensur Ajdarpašić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading