"VAŠA BEZBEDNOST JE NAŠ PRIORITET": MUP Srbije ima poruku za sve školarce

Autor:

Vesti

31.08.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U godinama koje su pred nama zajedno ćemo se truditi da budemo savesni učesnici u saobraćaju, poručili su u videu objavljenom na Instagram stranici MUP Srbije.

"VAŠA BEZBEDNOST JE NAŠ PRIORITET": MUP Srbije ima poruku za sve školarce

Foto: MUP Srbije

Povodom nove školske godine koja počinje sutra, Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije obratio se svim školarcima, a naročito onima koji će prvi put sesti u školske klupe.

 

 

- Školski raspust je završen i učenici ponovo kreću u školu. Mnogi od njih po prvi put. U godinama koje su pred nama zajedno ćemo se truditi da budemo savesni učesnici u saobraćaju - poručili su u videu objavljenom na Instagram stranici MUP Srbije.

Kako se navodi, prvi korak biće da deca pravilno i bezbedno pređu ulicu.

- I u ovoj školskoj godini bićemo tu za vas. Vaša bezbedsnost je naš prioritet - poručuju iz MUP-a.

Sutra će nešto manje od 780.000 osnovaca i srednjoškolaca širom Srbije krenuti u školu, a među njima je i oko 63.000 budućih đaka prvaka.

Od prvog školskog dana policijski službenici obezbeđivaće sve škole pre, za vreme trajanja nastave i nakon časova u obe smene. Osim u školskim dvorištima, policijske patrole biće pojačane u blizini škola, kontrolisaće i regulisaće bezbednost saobraćaja.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading