ANA ĆURČIĆ SLALA INTIMNE FOTOGRAFIJE OSAMNAESTOGODIŠNJEM MLADIĆU: Kompletna istina Zadruge 6 otkrivena u Eliti, sa njim je varala Zvezdana!

Autor:

Zadruga

04.09.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić sve vreme je varala Zvezdana, u Zadrugu 6 ušla sa maskom.

ANA ĆURČIĆ SLALA INTIMNE FOTOGRAFIJE OSAMNAESTOGODIŠNJEM MLADIĆU: Kompletna istina Zadruge 6 otkrivena u Eliti, sa njim je varala Zvezdana!

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda i Marko Đedović dan su proveli u toaletu, gde su obavili trač-partija, a glavna tema bila je Ana Ćurčić, sa kojom je Milena trenutno na ratnoj nozi.

Oni su se dotakli i Anine veze sa Zvezdanom Slavnićem, a kuma je otkrila kako je Ana sve vreme varala Zvezdana i radila mu iza leđa, dok je u Zadrugu 6 ušla kako bi dobila epitet "žrtve":

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

 

- Moj i Anin dogovor je bio da krijem da je varala muža sa Zvezdanom Slavnićem, a daj čovek je sjajan tip. Zvezdan je rekao mnoge istine unutara. Ja moram da kažem da ja imam brata koji je u zatvoru, a ona je upoznala mog brata kada je moj sin napunio 18 godina, a to je bilo 2019 godine. Ona je njemu uplaćivala pare u zatvor, a onda mu je pored toga slala intimne slike - pričala je kuma.

- Ljudi su to znali, ali si ti ćutala - rekao je Marko.

- Ona je varala i muža i Zvezdana i dovodila je Zvezdana u krevet gde je spavala sa svojim mužem. Varala je sve - govorila je Kačavenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

04.09.2023 16:37

Будало, пробисвето, лажовчино !!

Sasa

04.09.2023 17:50

Bravo kumo,nisi ti njanjava..jasno i glasno...do pobede

Lili

04.09.2023 21:06

@Sasa - Istina i samo istina dokle vise te lazi svi smo videli da je Ana prevarant.

Jelena

05.09.2023 06:17

Reče Kacavenda koja je inače poznata po tome sto je sve sto je rekla dok je branila Anu bilo istina😂