MATEJA ULAZI U ELITU SA NOVOM DEVOJKOM?! Rijaliti zavodnik ŠOKIRAO pratioce na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.08.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar napravio opštu pometnju na društvenoj mreži Instagram!

MATEJA ULAZI U ELITU SA NOVOM DEVOJKOM?! Rijaliti zavodnik ŠOKIRAO pratioce na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: ATA Images

Bivši zadrugar Mateja Matijević je nedavno proslavio 27. rođendan i to u Turskoj, gde je, kako smo saznali, snimao spot za svoju novu pesmu. Mateju smo pre toga zatekli na aerodromu "Nikola Tesla" i uslikali ga dok se dopisivao sa nekim. Tada je sve vreme imao osmeh na licu, pa smo zaključili da se dopisivao sa svojom novom devojkom, modnom dizajnerkom Unom Janković.

Republika

Foto: Republika

Mateja Matijević

Da je veza sa njom ozbiljna, govori i činjenica da je Matijević juče objavio fotografiju sa njom na društvenoj mreži Instagram, i to kao objavu, što generalno nije radio sa svojim devojkama. Rijaliti zavodnik je dobio pregršt komplimenata ispod ove objave. "Lepi ste", "Prelep par", "Matke, konačno prava, pogodio si u metu", "Izgledate slatko zajedno", samo su neki od komentara ispod ove objave.

Međutim, jedan komentar se posebno izdvojio. Ispod objave, koju je Mateja nazvao "Kad ćemo? Pogled", pojavio se i komentar jedne korisnice ove mreže, koja im je poželela sreću u "Eliti", novom rijalitiju televizije. 

- U, jedva čekam, srećno u novoj "Eliti" - glasio je komentar pomenute korisnice.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Mateja nije odgovorio na ovaj komentar, te tako nije ni potvrdio, ali nije ni demantovao da ulazi u "Elitu" sa novom devojkom. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Matejom na broj poznat redakciji, ali se nije javljao na naš poziv, pa je ostalo nepoznato da li je ovom objavom samo najavio spot za novu pesmu, koja će po svemu sudeći nositi naziv "Pogled" ili je najavio ulazak u "Elitu" sa novom devojkom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading