MATEJA MATIJEVIĆ IMA NOVU DEVOJKU: Rijaliti zavodnik smuvao poznatu damu, zavrteće vam se u glavi od njenog tela! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.07.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar pokazao novu devojku, atraktivna brineta nikoga ne ostavlja ravnodušnim

MATEJA MATIJEVIĆ IMA NOVU DEVOJKU: Rijaliti zavodnik smuvao poznatu damu, zavrteće vam se u glavi od njenog tela! (FOTO)

Foto: St/N. Pančić

Mateja Matijević

Bivši zadrugar Mateja Matijević važi za jednog od najvećih zavodnika koji su kročili u rijaliti, a na njegov šarm pale su mnoge atraktivne devojke, kako u "Zadruzi", tako i van nje. Iako je u poslednje vreme krio svoj ljubavni život, Matijević je konačno odlučio da pokaže novu devojku.

Republika

Foto: Instagram.com

Una i Mateja

Naime, Mateja je smuvao atraktivnu modnu dizajnerku Unu Janković. Zgodna brineta (24) je nedavno diplomirala i već ima svoj brend, a sestra je prvotimca OFK Beograda, Damjana Jankovića. Mateja se uslikao sa Unom na jednoj proslavi i fotografiju podelio na svom Instagram profilu, a pored njenog imena stavio emotikon srca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Jankovic (@unajankovicc)

 

Da je veza sa njom ozbiljna, govori i činjenica da ju je upoznao sa svojom porodicom, pa je tako sa iste proslave podelio i fotografiju gde se vidi kako Una i Matejina rođena sestra Maša uživaju zajedno.

Republika

Foto: Instagram.com

Una i Matejina sestra Maša

Matejin ljubavni život u "Zadruzi 3" ostaće upamćen po turbulentnoj vezi sa Tarom Simov, koja ga je često pominjala i tokom svog odnosa sa Nenadom Aleksićem Ša, dok je u "Zadruzi 5" imao nekoliko kraćih ljubavnih afera sa atraktivnim zadrugarkama, kao kratku vezu sa Anđelom Đuričić, koja se desili tri puta po nekolio dana.

Poznato je da je Mateja ostao Anđelina bolna tačka i da je često zbog njega imala problema sa Zvezdanom Slavnićem u "Zadruzi 6", koji nije želeo ni da čuje njegovo ime. Kako je u rijalitiju isticao, Mateja nije želeo da ulazi u ozbiljnije odnose, jer je želeo da uživa, a izgleda da je konačno rešio da se skrasi.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Tara Simov i Anđela Đuričić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Prolaznik

09.08.2023 23:57

Ruku na srce izgleda toliko zashiljeno i ispupceno kao da je vec imala 10 plasticnih operacija. Plus fotke iz Dubaija su redovni markeri zanatlijki (u Engleskom poznatih kao "working girls"), ako se razumemo :-) Tako da ono Mateja bolje da si bio malo tolerantan prema Andjelinom krestanju i "ponosnom zavicajnom". Ona bi naucila da govori za 3-9 meseci a ova nikad ne moze da se oduci od svog zanata. A cupricu tipa "već ima svoj brend" - to za buvljak ostavite :-) Svaka danas moze da postavi neku web stranicu s par slika kakvih krpica i da to nazove brendom. Da bi nesto bilo brend mora da bude poznato, priznato i da ima verifikovanu stabilnu i jaku prodaju i automatsku vernost kupaca i to je samo za pocetak.