NAJAVLJENO RASKRINKAVANJE ANE ĆURČIĆ U ZADRUZI 7: Varala Zvezdana sa Bulićevim drugom, ovu aferu krije kao zmija noge!

Autor:

Zadruga

09.08.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda ulazi u Elitu da pokaže pravo lice Ane Ćurčić!

NAJAVLJENO RASKRINKAVANJE ANE ĆURČIĆ U ZADRUZI 7: Varala Zvezdana sa Bulićevim drugom, ovu aferu krije kao zmija noge!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Nakon što je zvanično potvrđeno da će Milena Kačavenda ući u rijaliti "Elita", ona je spremila pakleni plan za raskrinkavanje Ane Ćurčić, koja joj je opasno stala na žulj, nakon izlaska iz Zadruge 6.

Kako je Ćurčićeva nedavno izjavila da ima dokaze, kojima bi uništila kumu, Milena je odlučila da iskoristi svoj ulazak u rijaliti i iznese kompletnu istinu o Ćurčićevoj.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nikola Mutić

 

 

- Milena se baš naoštrila i nakupila je mnogo dokaza, kojima može da uništi Anu. Ona jako spremno ulazi u sve ovo, tako da će priložiti i sve dokaze. Koliko sam načuo, kuma planira da otkrije neke detalje navodne Anine afere sa jednim muškarcem, dok je još Zvezdan bio u zatvoru. Navodno se Ana plaši toga, jer je to Bulićev dobar prijatelj. Milena ima svašta da kaže o Ani - govori za Star izvor blizak Kačavendi.

Republika

Foto: Instagram.com, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

 

- Ona tvrdi da je Ana nakon izlaska iz zadruge upoznala i Bulićevu devojku, a onda učinila sve da je ostavi i bude sa njom. Koliko sam čuo, pre Zadruge njih dve su zajedno išle kod neke vračare i mnogi će se iznenaditi kad se čuje kome je Ana vračala - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sa

09.08.2023 11:57

A zašto da čeka Zadrugu, zašto ne kaže sada kad je ta tema aktuelna? Ana je rekla da neće ući u Zadrugu 7 i samim tim ona više neće biti nikom zanimljiva a niti bitna . Doći će novi igrači, nove teme i životne pričr, nove ljubavi i prevare, nove laži i spletke... Koga će više zanimati šta je i kada radila A a Ćurčić? Prestati će zanimanje za nju kao i za bivše zadrugare i njihov život pre rijalitija kao šta je prestalo da se priča o Ivi Grgurić, Kiji, Ani Korać, Luni, Nadici, Tari, Slobi, Dalili i ostalima koji su prošli kroz Zadrugu.

Melanijae

09.08.2023 13:43

@Sa - Neće Ana u "Elitu"!? Pa ona grebe iz sve snage na vratima Pinka željna da se pokaže i dokaže u Novom svetlu atraktivne "Milfare" a ne Njanjave i glibave jadnice koja nije ni donji veš menjala... Ja mislila da ju je aKačavenda pokrala a ono ispade da je to bio imidž "Pogubljenje i polupane ostavljene žene"... Živi bili pa videli.