ANĐELA POBEGLA KOD ŠKALJARACA DA JE ČUVAJU OD STARLETE? Nakon RASKIDA Cara i Aleks, spakovala kofere i nestala bez traga!

Autor:

Zadruga

07.08.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić pobegla u Crnu Goru nakon raskida Filipa Cara i Aleksanre Nikolić!

ANĐELA POBEGLA KOD ŠKALJARACA DA JE ČUVAJU OD STARLETE? Nakon RASKIDA Cara i Aleks, spakovala kofere i nestala bez traga!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Crnogorska starleta Anđela Đuričić oglasila se na Instagramu, posle priče da je ona kriva za raskid Filipa Cara i Aleksandre Nikolić. Ona je odlučila da spakuje kofere i napusti Srbiju, te se uputila ka Crnoj Gori. 

Foto: Republika.rs

Anđela Đuričić i FIlip Car

 

Na putu ka domovini, Anđela je naišla na psa, kog je ponela sa sobom, u nameri da ga nekome da. Tom prilikom je otkrila da se našla na Zlatiboru u trenutku kada je našla psa, a potom je u opisu otkrila da je krenula za Crnu Goru:

- Ovo predivno stvorenje sam upravo našla izbačeno nasred ulice na putu za Crnu Goru, tačnije na Zlatiboru. Još uvek se trese od stresa, našao se sam na tri trake gde svi voze kao ludaci, prva ja - napisala je Anđela. 

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić Instagram

Komentari na društvenim mrežama su krenuli jedan za drugim, mnogi su pomislili da je Anđela pobegla iz Srbije, budući da Aleksandra nije prihvatila raskid sa Carem, te se uplašila da je starleta negde ne presretne. 

Podsetimo, Aleksandra je na TikTok lajvu izjavila da ne prihvata činjenicu da je Car raskinuo, te da će se svim silama potruditi da popričaju i da se pomire. 

Foto: E stock

Anđela Đuričić

 

- Ja to ne prihvatam kao činjenicu, ne dolazi u obzir - rekla je Aleksandra na TikToku. 

Postavlja se pitanje da li je Anđela otišla da je čuvaju njeni Škaljarci ili je samo otišla kod svojih roditelja, ostaje nam da vidimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading