ANĐELA JEDVA DOČEKALA RASKID ALEKS I CARA: Iskoristila Filipa za sve pare, pa PROFITIRALA na njegovoj muci!

Autor:

Zadruga

05.08.2023

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić se oglasila nakon raskida Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

ANĐELA JEDVA DOČEKALA RASKID ALEKS I CARA: Iskoristila Filipa za sve pare, pa PROFITIRALA na njegovoj muci!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Nakon što je odjeknula vest da su Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli, što je prvo objavio portal Republika, oglasila se crnogorska starleta Anđela Đuričić. Mnogi sumjaju da je baš Anđela razlog zbog kog su raskinuli, budući da se ona nedavno privatno našla sa Carem u Crikvenici. 

 

Međutim, ona to nije potvrdila, ali ni negirala, već je odlučila da profitira na tuđem bolu, što joj nije prvi put u životu. Kako je uradila Ani Ćurčić, kada ju je Zvezdan prevario sa Anđelom, ovog puta je odlučila da prijateljstvo sa Carem iskoristi kako bi dobili klik, dva više. 

Ona je na Instagramu podelila link, u kom se navodi sve o raskidu Aleksandre i Cara, a potom i stavila fotografiju da su se njih dvoje otpratili sa društvenih mreža. Komentari na društvenoj mreži su se nizali jedan za drugim:

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić Instagram

 

- "Evo je ova, sladi se tuđom mukom, sramota", "Da li je moguće da si jedva dočekala da raskinu?", "Sramoti se devojko zbog ovoga što radiš" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

07.08.2023 18:13

Anđela je SLUŽBENO radi snimanja emisije "Tračare je sa Anđelom" a ne privatno bila u Crikvenici. Sve ovo što se kasnije dešavalo i što će se tek desiti je u cilju minimiziranja velikog uspeha Anđelina emisije. Čak se i Pink naprasno "Setio" Aleks i pozvao je večeras u "Narod pita" i ako je do sada uporno odbijao i širio razne pikanterije o njoj.