MATORA I ANITA PROSLAVILE POMIRENJE VRELOM AKCIJOM: Zadrugarkama totalno otkazale kočnice! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.08.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora i Anita odlučile da nadoknade sve propušteno!

MATORA I ANITA PROSLAVILE POMIRENJE VRELOM AKCIJOM: Zadrugarkama totalno otkazale kočnice! (FOTO)

Foto: instagram.com/matora23

Nakon što je u javnosti kao bomba odjeknula vest da su Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović navodno stavile tačku na brak, jer se supružnice više ne prate na društvenoj mreži Instagram, za Republiku se oglasila bivša učesnica "Zadruge" i otkrila istinu o drami koja se desila u njihovom stanu.

Naime, kako nam je Matora otkrila, haos je nastao oko gluposti i jer u tom momentu svojoj izabranici nije išla "uz dlaku", te ju je zbog toga blokirala na svim mrežama.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

 

 

- Ja sam bolesna, pa se ne javljam nikom... Nismo raskinule nego se ona budalesa i kad nije po njenom, odmah drama! Oko gluposti se nadrdandala, nema nikakvog muškarca, kakav crni lom... To ništa nije istina, samo je nastao haos u trenutku, pobesnela zbog gluposti i blokirala me svuda. Meni je tu bila doktorka, primala sam infuziju zbog prehlade, posle se i Anita vratila i ponašala se normalno, sve je okej - kazala je Matora za Republiku.

One su ozvaničile pomirenje i odmah dokazali da "sve je slađe posle svađe". Jedva su dočekale da ponovo budu zajedno i nadoknade sve propušteno. Kako bi smirile zabrinute fanove, Matora i Anita su odmah objavile zajednički stori, kako se ljube, te pokazale da je njihova ljubav i dalje jednako jaka i da od razvoda nema ništa.

Anita je, takođe, podelila fotografiju iz spavaće sobe, a mnogi su shvatili da su zadrugarke pomirenje proslavile i vrelom akcijom.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading