POLICIJA ĆE MORATI DA REAGUJE ZBOG ANITINOG OCA: Matoroj pala roletna, momentalno tražila zabranu prilaska!

Autor:

Zadruga

29.07.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora javno upozorila Anitinog oca, ne sme da se približi ni njoj, ni njenom sinu!

POLICIJA ĆE MORATI DA REAGUJE ZBOG ANITINOG OCA: Matoroj pala roletna, momentalno tražila zabranu prilaska!

Foto: Shutterstock, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anita Stanojlović gostovala je u sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita", gde se uključio njen otac, koji ju je rasplakao, a odmah je morala da reaguje Jovana Tomić Matora, njena izabranica, sa kojom je stala na ludi kamen.

On je pozvao, pa javno izneo gnusne detalje na račun sopstvene ćerke, a onda je Anita razvezala jezik, pa oplela po kompletnoj porodici. Matora je momentalno došla na Pink, kako bi utešila suprugu, a sada je javno zapretila Anitinom ocu i poručila mu da će reagovati i policija, ukoliko je ponovo bude uznemiravao:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

- Pričala sam sada i ja sa dotičnim gospodinom. Sada mu je krivo što se javio i što je obruka Anitu! Ajde nju, ali obrukao je i sebe! Imao je naš broj telefona, moga je da stupi u kontakt sa nama, kako god - rekla je Matora za Pink.rs, pa otkrila šta planiraju:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

- On sa razlogom nije u njihovim životima, niti će biti, a bude li prišao Aniti, Alekseju ili njenoj porodici, pošto čovek nije normalan, obratićemo se službama koje će se pobrinuti za to. Ne treba više pridavati pažnju tome, ja sam uz nju, ona je moja porodica, koliko god svi sumnjali u to - objasnila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading