MAJA DOGOVORILA VRELU AKCIJU SA ZAUZETIM ZADRUGAROM?! Marinkovićeva uhvaćena na delu, želi ponovo da bude intimna sa NJIM!

Autor:

Zadruga

30.07.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon raskida sa Bilalom Brajlovićem, Maja kontaktirala bivšeg dečka!

MAJA DOGOVORILA VRELU AKCIJU SA ZAUZETIM ZADRUGAROM?! Marinkovićeva uhvaćena na delu, želi ponovo da bude intimna sa NJIM!

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković

Maja Marinković poznata je po brojnim aferama u rijalitiju, a javnost je pamti i po šemi sa Milanom Jankovićem Čorbom, sa kojom je bila intimna i nakon Zadruge. Iako je on nju šutnuo zbog Teodore Bilanović, Maja tvrdi da ju je sve vreme varao sa njom, a oni i dan-danas tajno komuniciraju.

Teodora i Čorba su raskinuli, nakon čega ga je ona optužila za nasilje, a šuška se da Janković već ima novu devojku. Međutim, to ga ne sprečava da ima kontakt sa Majom.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stock

 

Naime, čim je Maja raskinula sa Bilalom Brajlovićem, vratila se na "provereno", pa je ponovo zapratila Čorbu, a on joj je momentalno uzvratio. "Cice", kako jedno drugog nazivaju, očigledno ponovo komuniciraju, a nije isključeno i da su se već videli ili bar dogovorili susret, koji se uvek završi se*som.

Da podsetimo, Maja se sa Čorbom videla nakon što ju je tadašnji dečko, Filip Car, prevario sa Dalilom Dragojević u Zadruzi 5, a kompletna istina izašla je na videlo tek kad je Čorba progovorio.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ/zadrugaofficial/printscreen/youtube.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Verona

30.07.2023 14:05

Plaši se da joj ne zaraste.

Pusta zelja

30.07.2023 14:57

Maja smara Corbu sa porukama da se vide,ali on je ignorise.

Sutlija

30.07.2023 15:04

Corba nikada nije prevario Teodoru. Sa Majom se video jednom posle raskida,shvatio da je pogrešio i otkačio Maju. Maji je krivo sto je ne zeli pa siri traceve