NAKON TUŽBE, ANĐELA ĐURIČIĆ POVUKLA NOVI RADIKALAN POTEZ: Ne zaustavlja se, ovo je Zvezdanov kraj!

Autor:

Zadruga

27.07.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić odlučila da dokrajči Zvezdana, neće se smiriti, dok ga ne vidi na dnu!

NAKON TUŽBE, ANĐELA ĐURIČIĆ POVUKLA NOVI RADIKALAN POTEZ: Ne zaustavlja se, ovo je Zvezdanov kraj!

Foto: tiktok.com/printscreen, instagram.com/andjelaadjuricicc

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Anđela Đuričić tužila svog nekadašnjeg partnera Zvezdana Slavnića, inače bivšeg robijaša, za nasilje u porodici, tokom kog joj je naneo lake telesne povrede. 

Anđela je nedavno odlučila da stavi tačku na vezu sa Zvezdanom, a nikome nije bilo jasno šta je pravi razlog njihovog iznenadnog raskida. Ova vest šokirala je sve, s obzirom da je Anđela sve vreme tvrdila da je sa Slavnićem ostala u dobrim odnosima, a do danas su se i na Instagramu pratili, kao da se ništa nije dogodilo.

Republika

Foto: printscreen/youtube

 

Ipak, osim odluke da ga tuži, Anđela je rešila da prekine svaku komunikaciju sa njim, pa ga je otpratila sa Instagrama, iako on nju i dalje nije. Iako ju je, kako tvrdi, fizički zlostavljao tokom veze, Crnogorka je tek sada povukla ovaj potez, što dodatno buni njihove zajedničke fanove, koji su bili od samog početka uz njih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading