ALEKS NIKOLIĆ NUDILA USLUGE ZA POBEDU: Car kad bude saznao za ovaj SNIMAK, pašće mu mrak na oči, starleta otkrila i CENOVNIK!

Autor:

Zadruga

30.06.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlost Aleksandra Nikolić i njene usluge izašle na videlo!

ALEKS NIKOLIĆ NUDILA USLUGE ZA POBEDU: Car kad bude saznao za ovaj SNIMAK, pašće mu mrak na oči, starleta otkrila i CENOVNIK!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Pobednica ,,Zadruge 6" Aleksandra Nikolić svojevremeno nije birala sredstva kojima će se naći u žiži interesovanja, pa su mnogi zaboravili na njenu burnu prošlost. Naime, sada čedna i svedena, Crikvenička snajka, nudila je besplatne usluge u apartmanu njenom stohiljaditom pratiocu na Instagramu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Narod pita

 

Intervju koji je svojevremeno dala za emisiju ,,Ekskluzvino" koja se i danas emituje na televiziji Pink sada je ponovo postao viralan. Aleksandra je ponudila onom pratiocu koji bude stohiljaditi na njenom zvaničnom Instagram profilu da provede u apartmanu, potpuno besplatno.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

 

- 100.000 pratilac dobija besplatnu noć u ovom apartmanu, pa sa kim poželi, ja sam ovde - rekla je Aleksandra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Viktorija

30.06.2023 22:56

Postovana Redakcijo, dokle vise sa tim atakom nad Aleksandru! Dajte oblagorodite narod sa nekim ljudskim i lepim informacijama, posebno o pobednici Zadruge. Sa ovim kopanjem i prezentiranjem nedolicnim i iskrivljenim "podatocima" , posebno o vasoj sunarodnjakinju/mozda malo gresim, iz druge sam drzave/, vi samo pravite losu uslugu svom narodu sto dajete sliku da je toliko nesplotan, zloban i primitivan. Dabome, to nije tacno, jer poznajem mnogo srpskih prijatelja,-ica koji su predivni. Namesto vi da motivirate ljude na zajednistvo, ljubav i poddrzavanje svih licnosti koji zele da se izdignu iznad nekih normalnih zivotnih gresaka, vi hocete da ih pokopate. Koji vam je cilj-Aleksandra ne treba da zivi zdravijim zivotom, ne treba da voli, sta da radi ta prelepa i pametna devojka-da se demoralise i da krene u neki pakao, pa tada bi vi dobili satisfakciju-koja vodi kon to da vama je najvaznije da je sa tim neprijatnim vestima, vas portal bude najaktuelan. Ja se izvinjavam sto si dozvoljavam ovakva moja zapazanja, ali verujte mi-sa najdobrom namerom. I jos, ovo! Pa zadruga je zabavan, ali i rehabilitacion projekat da mladi ljudi pronadzu sebe u najboljem smislu i postanu normalni i moralno zdravi gragjani, vase zemjle, a i druge odakle dolaze. Postoji jedna mudra kinaska izreka: “Uništi sjeme zla ili će narasti da te uništi.” Svako dobro, i hvala vam!

Vojvotkinja Tolstoj

01.07.2023 20:43

@Viktorija@,ne mešj se! Imamo mi u Srbiji kvalitetnih koliko hoćeš,ali to svakako NIJE Aleksandra! Pobedila je - jer je rijaliti IGRAČ. A to što piše sve o njoj - to je NjENA BIOGRAFIJA. Ne znaju svi, mnogi da su znali- nikada NE bi za nju glasali !!

Viktorija

02.07.2023 00:19

@Vojvotkinja Tolstoj - Priznajem, više povjerenja imam u obraćena griješnika nego u onoga koji nikada nije sagriješio. (Sándor Petőfi)