LEPI MIĆA U LUDOM NOĆNOM PROVODU (FOTO)

Autor: O. B. / B. P. M.

Zadruga

24.06.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač i bivši zadrugar došao da podrži svog kolegu!

LEPI MIĆA U LUDOM NOĆNOM PROVODU (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Baja Mali Knindža

Večeras na Tašmajdanu pevač Baja Mali Knindža održava solistički koncert pred 15.000 ljudi, a atmosfera se usijala već na samom početku. Pevač je pred početak koncerta priznao i da je napisao hit za pevača i bivšeg zadrugara Slobu Radanovića, a na koncertu smo sreli rijaliti veterana Lepog Miću.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Baja Mali Knindža

Koliki je fan Baje Malog Knindže Mića je pokazao tokom više sezona "Zadruge", gde je popularizovao njegovu pesmu "Ptico moja bijeli labude". Lepi Mića je ispozirao za naše kamere, pa nastaqvio da uživa u koncertu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Lepi Mića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Gari

24.06.2023 21:39

Ovaj je još živ?

Maja

25.06.2023 04:00

Klosar ,nema on nigdje nikoga a taj crveni dzenper ostavila mu ona njegova ci....... kad ga je ostavila.On je vuk samotnjak.

Boze!!.,

27.06.2023 13:11

Majko mola! Od ovog glodara se ne može ziveti! Dekolte poput njegovih zatocenica,sprema se metuzalem,da to mu najviše odgovara metuzalem, da bude jedan od elitnih za sedmicu! Ko li su,a već naslućuje,ti elitni?