''TI SI MAKRO MIĆA!'' DJ Tamaris brutalno odgovorila Lepom Mići, optužila ga da PODVODI devojke, pa mu dala DIJAGNOZU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.06.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

DJ Tamaris iznela prljav veš o Lepom Mići.

''TI SI MAKRO MIĆA!'' DJ Tamaris brutalno odgovorila Lepom Mići, optužila ga da PODVODI devojke, pa mu dala DIJAGNOZU! (FOTO)

Foto: ST/N.Mutić/printscreen/instagram.com/tamaris___

Rat između DJ Tamaris i Lepog Miće ne prestaje, a bivši zadrugari iznose prljav veš jedno o drugom, te su glavna tema javnosti. Nakon što je DJ Tamaris istakla da joj se majka razbolela zbog napada koje je trpela ona u ''Zadruzi 6'' od strane Miljana Vračevića i Lepog Miće, pevač joj je brutalno odgovorio, navodeći da su ga ona i njena majka zvale pred ulazak u rijaliti, kao i da je Tamarina gola slika za Bajram stigla njenom tadašnjem dečku Adamu Đoganiju.

Izrevoltirana ovakvim odgovorom, DJ Tamaris je još jače oplela po Lepom Mići.

- Raskrinkan si. Imam puno matelrijala za tebe. Nisi Lepi Mića nego Makro Mića. PS: Imala sam 2,5 momaka u životu, pa samo vrtiš jedno isto - napisala je Tamaris na jednom od storija na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/tamaris___

DJ Tamaris o Lepom Mići

- Naravno tražio si, dobićeš. Jedva čekam da vidim svoju eksplicitnu fotografiju. Ne znam kako je nema, evo 9 meseci prođoše. Podvodaču stari, izvini što nisam došla kod tebe po savete, pošto ti je glavni savet devojkama ''Je*ite se deco, je*anje je zdravo.'' Sramota me je što te citiram, ali naći ću i klipove tvoje. I kada si nasilnički pljunuo i zavrnuo vrat jednoj zadrugarki. Iza tebe stoji obezbeđenje bez kog ne možeš na ulicu, a iza mene istina zbog koje hodam slobodno i podignute glave. Ako nastaviš tek smo počeli - dodala je ona, pa nastavila:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/tamaris___

DJ Tamaris se javno obratila Lepom Mići

 

- Pržulj opet prži lažima i neistinama o meni. Pokazao je ko je ko i šta je posebno ove sezone. Osvrnuću se samo na jednu stvari jer je sve očigledno i budalaština u šta su ljudi mogli da se uvere, a ta stvar je da moja preporuka da se javi stručnom licu za haluciranje poput tih da je moja majka zvala tebe Pržulj, kao što i ti to vrlo dobro znaš, a i ta treća lica koja spominješ takođe to mogu da potvrde, a oboje znamo o kome se radi. Poštujem tvoje godine pa ću to prepustiti demenciji - napisala je Tamaris.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/tamaris___

DJ Tamaris iznela prljav veš o Lepom Mići

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Relja

12.06.2023 18:33

U zatvor makro

Vesna

12.06.2023 22:20

Bravo Tamara, to je jedna matora nevaspitana drtina koja je stigla iz bosanske dzungle na asfalt ali majmun iz njega jos nije izasao, niti ce