OPTUŽENI DA SU NARUŠILI ZDRAVLJE MAJKE BIVŠE ZADRUGARKE: Lepi Mića i Miljan uzvraćaju udarac!

Autor:

Zadruga

12.06.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama za dramom i posle "Zadruge", bivši cimeri odgovorili DJ Tamaris na optužbe!

OPTUŽENI DA SU NARUŠILI ZDRAVLJE MAJKE BIVŠE ZADRUGARKE: Lepi Mića i Miljan uzvraćaju udarac!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tamara Nikolić, poznatija kao DJ Tamaris, otkrila je danas da je život njene majke visio o koncu, a za sve je okrivila bivše zadrugare Lepog Miću i Miljana Vračevića, koji su joj, kako kaže, mesecima izazivali stres. Mića se oglasio i uzvratio Tamari.

- Šta da odgovorim na ovo? Budalaština! To je toliko bezobrazno da je neviđeno. Šta ja imam sa tim što je njenoj majci pozlilo? U rijalitiju je bila Tamara, a ne njena majka. Da li je pozlilo mojoj ženi, ćerki, da li je mene to neko pitao? Da, svađao sam se sa Tamarom jer je bila bezobrazna. A da li je njenoj mami pozlilo kada je imala odnose sa Adamom usred belog dana? A drugi kada su je vređali, ja sam je branio! Da li je mami bilo loše kada je Tamaris imala odnose sa Kerićem? Nego, sada se svaljuje na mene! Ja sam u rijaltiju bio sa Tamarom, ona je mene vređala, ponižavala, vređao sam i ja nju... A pred ulazak u "Zadrugu", obe su me tražile, majka je htela da pomognem njenoj ćerki. Zvale me da se vidimo, da popijemo kafu, preko trećih ljudi... Ulazila je sa svojim dečkom, sa Adamom, koji je pre toga bio u "Zadruzi", a šta ću joj ja?! Zvale su mene za pomoć, popili smo kafu ispred moje zgrade svi zajedno. Tražile su to od mene, iako nisam imao vremena, ipak sam pristao, našao sam sat vremena, iako nisam morao ništa - rekao je Lepi Mića i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

DJ Tamaris

- Dolazim tamo, ona odjednom s Adamom u vezi. A šta sam ja, budala? Ćertić je najstrašnije vređao, ja sam bio tu za nju, branio je. A onda ona ničim izazvano udara na mene podlo, pokvarebno. Kad joj ja vratim, ona se buni. Bunila se što sam rekao istinu, da se valja po krevetima i svaku noć ima seks sa dečkom. Je l' zbog toga ušla u rijaliti? I onda sam ja kriv! Izašla pre mesec dana i sad proziva mene! Da li je moguće?! Kako se moji osećaju kada mene svi vređaju i pričaju da sam matora drtina? Sram je bilo više! Svakog mi je žao kada mu je zdravlje ugroženo, ali je bezobrazluk strašni da proziva mene po novinama. Ponavljam, bio sam u rijalitiju sa Tamarom, ne sa njenom majkom. Njena majka me je zvala pred Tamarin ulazak u rijaliti, da joj ja pomognem. Neka njena mama prvo vidi kako se njena ćerka ponašala u rijalitiju. Ja Tamarinoj mami želim brz oporavak, dobro zdravlje i svu sreću u životu, ali ne vidim zašto se prozivam ja. Evo, da vam javim, sada je i mojoj ženi Snežani pozlilo jer se setila da me je Filip Car vređao pre mesec dana! A Tamara neka ne igra rijaliti preko mojih leđa, jer kako sam ja vređao nju, tako je i ona mene! Njena mama je takođe zaboravila da li joj je bilo loše kada je Adamu, Tamarinom dečku, za Bajram stigla Tamarina gola slika? Ili je gospođa uzimala semenke, suncokret i kokice dok joj je ćerka imala seks usred bela dana? Neka se Tamara bavi apotekom, farmacijom, nek se mane javne scene. Nek ide u apoteku da prodaje zavoje, flastere, lekove i ostala medicinska sredstva - zaključio je pevač za Pink.rs

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

Nakon Miće oglasio se i Miljan.

- Ta Tamara Nikolić, kao prvo, nije maloletna, devojka ima skoro trideset godina. To što smo pričali, pričali smo u rijalitiju, mi smo imali svađu pre možda dva meseca. Vređali smo se uzajamno, ona mi je vređala dete, pitala:"Gde ti je sin? Ko ti sada j*be ženu?", na šta sam se ja smejao. Vređala je ona mene, vređao sam ja nju, na uvrede - uvredama! Posle dva meseca, retroaktivno sad... Decu i porodicu mi je vređala, pričala mi je mnogo teže stvari. Pa, ja ako sada umrem, hoće li neko od moje porodice doći i reći:"Kriva je Tamaris, Lepi Mića", zato što smo se svađali u rijalitiju? To je za mene završena priča. U svakom slučaju mi je žao da bilo ko ima bilo kakve zdravstvene posledice, ali verujem da je to od svega, da to nije od mene. Uostalom, svi su trebali da ulaze u rasprave sa znanjem koga kod kuće imaju i kako će ko reagovati. Prvo sam dobronamerno savetovao i nju i Adama, a imala je mnogo teže sukobe u "Zadruzi" nego te svađe što je imala sa mnom. Sve najbolje im želim i brz oporavak - istakao je Vračević za gorepomenuti portal.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljan Vračević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading