ŽELJKO MITROVIĆ IZ LONDONA O NOVOM PROJEKTU: Sa britanskom televizijom planira DŽINOVSKI format nakon "Zadruge"

Autor:

Zadruga

12.06.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik "Pink Media Group" se oglasio iz Londona i otkrio nove detalje o projektu koji je najavio na finalu "Zadruge 6"

ŽELJKO MITROVIĆ IZ LONDONA O NOVOM PROJEKTU: Sa britanskom televizijom planira DŽINOVSKI format nakon "Zadruge"

Foto: Pink.rs

Željko Mitrović, vlasnik "Pink Media Group" se pred početak superfinala "Zadruge" oglasio direktno iz Šimanovaca, te za "Nacionalni dnevnik" televizije Pink potvrdio da nakon ukidanja ovog rijalitija planira novi format.

Ovo je najuspešniji projekat po svim aspektima. Ja se izvinjavam onim gledaocima, pogotovo ovim "hard viewer" kojih ima preko tri miliona, to znači da je svaki drugi čovek navučen na ovaj program i gleda ga preko četiri ili pet sati dnevno. Izvinjavam se njima što malo ranije završavamo u ovoj sezoni, ali smo iskoristili vreme od ove najave da ćemo ranije završiti, iskoristili smo vreme da isprojektujemo sve ono što je neophodno za sledeću sezonu. Radimo desetak novih projekata, radimo u ovom ovde prostoru, radimo mnogo razvijeniji projekat, radimo nadogradnju i još jedan set koji je veći od ovog novog dela. Spremamo sezonu koja će po svim kategorijama biti neprevaziđena. Finalno veče, dobra je atmosfera, nadam se da će nas vreme poslužiti i nek nam je sa srećom - rekao je, između ostalog, Željko Mitrović.

Republika

Foto: RTV Pink

Željko Mitrović

Željko je nakon završetka poslednje sezone "Zadruge" sa svojom suprugom Milicom otputovao u Englesku, a onda se oglasio iz Londona i otkrio nove detalje o projektu koji planira.

- U Londonu temperatura preko 30 stepeni, svakako pretoplo za London, ali mora se izdržati do ponedeljka, kad su dva važna sastanka oko novog džinovskog formata za novu sezonu, koju ćemo možda raditi zajedno sa "Channel 4" - otkrio je Željko.

 

 

Inače, ovo je jedan od najpopularnijih kanala u Ujedinjenom Kraljevstvu, na kojem se emitovalo preko 200 različitih rijaliti formata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Melanija

12.06.2023 18:35

Zbogom Zadrugo. Aleksandra je poslednji pobednik. Ana poslednji gubitnik... A, Anđela i Zvezdan koračaju sigurno u svetlu budućnost.

zagorka

12.06.2023 21:51

@Melanija - bravo Srbijo sta podrzavate sramota i bruka fuj