OVDE SE VEĆ RADI: Đedović o NOVOM projektu Željka Mitrovića, otkrio da li se čuo sa Karićem! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj "Zadruge" jedva čeka da počne projekat koji je danas najavio vlasnik "Pink Media Group"

Voditelja Marka Đedovića sreli smo na superfinalu "Zadruge 6". On večeras ne vodi program sa svojim kolegama, ali je za Republiku progovorio o takmičenju i zadrugarima, pa otkrio kolika tenzija vlada u Beloj kući.

- Napeto je, nekako je tenzija nikad veća, svi upiru prste jedni na druge, da sve rade zbog plasmana. Ja imam svog favorita, ali neću reći ko je. Niko od onih navođenih nije, ali ću reći kad se završi finale. Nekad mi bude žao kad nisam učesnik - rekao je Marko, pa dodao:

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Marko Đedović

- Kada vidim šta se sve dešava i da bih sa tim ljudima morao da budem 24 sata sa njima zatvoren, shvatim da mi ipak nije žao. Ne smem mnogo da pričam, mada sam sve stvari koje sam mislio rekao pre nego što sam postao voditelj. Znam da budem previše iskren... - rekao je voditelj.

- Jako me raduje što je Željko najavio novi projekat. Ovde se radi. A kako će i šta biti, to samo on zna. Ja znam svašta, ali ne smem da kažem. Ne znam da li će krenuti u septembru, ne znam ništa (smeh) - dodao je Đedović.

Marko je priznao i da li se čuo sa Stefanom Karićem.

- Kratko smo razmenili poruke, pitao sam ga samo da li je dobro. Nismo stigli da se čujemo otkada je izašao iz pritvora od silnih obaveza. Nisam sudija da sudim niti ja odlučujem o tome šta se desilo ili nije, za to postoje nadležni organi - zaključio je on.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Marko Đedović

O čemu je sve još pričao, pogledajte u videu na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading