ANA DOBILA FAMOZNI ROLEKS: Šuškalo se da će od Bulića dobiti i VERENIČKI PRSTEN, otkrivena ISTINA o njihovom odnosu!

Autor:

Zadruga

12.06.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđena su saznanja Republike, koja je prva pisala o famoznom poklonu!

ANA DOBILA FAMOZNI ROLEKS: Šuškalo se da će od Bulića dobiti i VERENIČKI PRSTEN, otkrivena ISTINA o njihovom odnosu!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6" Ana Ćurčić je u prvom intervjuu nakon izlaska iz rijalitija otkrila koliko joj znači podrška Ace Bulić,a pa priznala da je dobila čuveni roleks. Aca je o ovome pričao prvi put za Republiku, a kako Ana kaže, vrlo je lep.

Jesi li verovala da će Aca Bulić biti uz tebe dok si u "Zadruzi", da će te podržavati, braniti u medijima, biti tu za tvoju decu?

- Mogla sam da očekujem to od njega zato što je on neko vrlo važan u mom životu, svi znamo šta. On je moj doživotni prijatelj, to je nešto što bih i ja sutra uradila za njega, tako i on za mene. Zahvalna sam mu beskrajno. Uz mene je i otkako sam izašla, biće tu zauvek.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Aca Bulić i Ana Ćurčić

Jesi li dobila taj čuveni roleks?

- Jesam, dobila sam ga. Prelep je poklon, čak mi je bilo neprijatno da ga uzmem, šokirala sam se. Dobila sam vrlo lep roleks od Ace.

A prsten? Šuškalo se da će te Aca zaprositi.

- Volela bih to da demantujem. Upoznala sam Acinu dugogodišnju devojku sa kojom on živi, koja je sve vreme bila uključena i nervirala se. To je divna devojka koja je vrlo razumna i dosta je tu učestovala, naravno ne zanima je da se pojavljuje u javnosti. Vrlo je jasno da to Aca ne radi iz emotivne ljubavi prema meni, već prijateljske, ta devojka o meni zna sve i tu problema nema - priznala je Ana za Pink.rs.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Starsport

Aca Bulić i Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading