PRATI TAKIJEVE INSTRUKCIJE! Maja krenula u NAPAD na Bilala, ovako ga ZAVODI u mrklom mraku!

Autor:

Zadruga

13.05.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva je odlučila da se vrati bivšem dečku zbog Takijevih saveta, ali i jer joj je dosadno!

PRATI TAKIJEVE INSTRUKCIJE! Maja krenula u NAPAD na Bilala, ovako ga ZAVODI u mrklom mraku!

Foto: M.M./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Maja, Bilal, Taki

Maja Marinković je rano jutros otkrila Slađani Lazić da joj je otac Taki na sahrani njenog dede rekao da se skloni od Filipa Cara, kao i da podržava njen odnos sa Bilalom Brajlovićem. Podsećamo, Maja je pre nekoliko dana izašla na kratko iz "Zadruge", kako bi u Belom potoku prisustvovala sahrani svog dede.

Republika

Foto: Nikola Mutić, Youtube.com/Zadruga_official

Maja i Taki na sahrani

- Znaš šta mi je rekao, samo da izađe... Rekao je: "On ti je poželeo smrt". On (Taki) ga mrzi (Cara). Kad sam išla sa Čorbom, nisam mu se javila. Ja pravim haos kad mi nije dobro. Ubija me dosada, ne smem sebi da dozvolim to, jer ja ne volim samoću. Bilal je dobar prema meni, Taki je rekao da ga gotivi, čudi me. Mislim da me i dalje voli, ne može da me zaboravi - otkrila je Maja Slađi.

Izgleda da je Maja krenula u napad. Ona se sa Bilalom naprasno zbližila nakon povratka sa sahrane, a on joj je juče napravio sendvič. Jutros je gledala zaljubljeno u Bilala dok je prolazio u mrklom mraku pored nje, što su zabeležile kamere, a snimak je procurio na jednoj stranici na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading