"POČELA SI DA PROSIŠ" Miljana Kulić zbog malo novca CEPA I TUŽBE, narod je URNISAO što koristi malog Željka za DOBIT! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.04.2023

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka je napravila profil na TikTok-u i vrlo brzo stekla veliki broj pratilaca, ali se mnogima nije dopalo ono što radi!

"POČELA SI DA PROSIŠ" Miljana Kulić zbog malo novca CEPA I TUŽBE, narod je URNISAO što koristi malog Željka za DOBIT! (VIDEO)

Foto: TikTok.com

Miljana Kulić je nedavno diskvalifinovana iz "Zadruge", a televiziji Pink moraće da plati 100.000 evra na ime odštete, kako joj ovo nije prva diskvalifikacija ove sezone. Čim je izašla, Miljana se bacila u biznis preko društvenih mreža. Prvo je objavila stori gde poziva ljude da joj nude novac da ih reklamira preko Instagrama, da bi potom pošla putem mnogobrojnih bivših cimera.

Republika

Foto: TikTok.com

Miljana drži lajv

Naime, Miljana je odlučila da drži lajvove i mečeve na TikTok-u, gde njeni pratioci imaju mogućnost da joj šalju poklone, od kojih svaki ima određenu novčanu vrednost, koju kasnije Miljana dobija. Miljana je imala meč sa svojom drugaricom i bivšom cimerkom iz "Zadruge", Milicom Kemez.

- Hvala za cvetić, hvala za muzičku numeru, hvala za ružicu. Ljudi, pošaljite mi dinosaurusa za Željka. Da vidite kako Musa dere jarca. Hvala, Tara Simov, za vevericu. Da li je to da te ne tužim? Tužba je eliminisana. Ljubim te, Tara - pričala je Miljana, koja je pobedila u ovom meču.

- Bravo, Miksi - dodala je Milica.

- Hvala, ljudi. Ipak se zna ko je kraljica - poručila je Kulićeva.

 

 

Komentari i osude su se samo nizali: "Prosiš, Miljana", "Počela da prosi", "Užas", "Ova samo prosi", "Slušaj ti nju bezobraznicu", "Ludača prosi svuda", samo su neki od komentara koje je Miljana dobila. Kulićeva se nije zaustavila na ovome, već je držala lajvove neko vreme, a između ostalog, imala je meč i sa Nenadom Aleksićem Ša i njegovom novom suprugom Vanjom.

Republika

Foto: TikTok.com

Miljana drži lajv

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
vesna

30.04.2023 11:55

Jadna,bedna i luda,fujjj !