MILJANA ĆE OVAKO ISPLATITI KAZNU OD 100.000 EVRA: Kulićeva se vraća, gledamo je opet uživo! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

29.04.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić rešila je da stvar uzme u svoje ruke, te otkrila kako će otplatiti kaznu televiziji Pink nakon diskvalifikacije iz "Zadruge".

MILJANA ĆE OVAKO ISPLATITI KAZNU OD 100.000 EVRA: Kulićeva se vraća, gledamo je opet uživo! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Miljana Kulić je nedavno samoinicijativno napustila šestu sezonu "Zadruge", te je hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovana iz rijalitija. Kako se navelo u pismu, produkcija od nje potražuje 100.000 evra na ime kazni pošto joj je ovo nije prvi put da beži sa imanja u Šimanovicma.

Međutim, samo nekoliko nedelja ranije diskvalifikovan je i njen dečko Nenad Macanović Bebica takođe zbog samovoljnog napuštanja rijalitija, te i on mora da isplati kaznu od 50.000 evra.

Republika

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Miljana Kulić i Bebica nakon diskvalifikacije Zadruga 6

Pošto je reč o velikoj svoti novca, svi se pitaju kako će kontroverzni par da isplati ovolike kazne, posebno jer nijedno od njih nema stalno zaposlenje osim učešća u rijalitijima.

Miljana je u više navrata nudila da reklamira proizvode na svom Instagram nalogu, ali izgleda da nije previše preduzetnika spremno da ih reklamira poznata Nišlijka. Ipak, Bebica i Miljana su smislili drugi način da zarade novac preko interneta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga 6

Naime, par je rešio da otvori profil na popularnoj platformi TikTok i da uz pomoć tzv. "tapkanja" i poklona fanova tokom famoznih mečeva prikupi određen novčani prilog.

Od večeras se družimo i mečujemo na Tiktoku. Moj jedini TikTok je ovaj. Ako želiš, zaprati. Biće mnogo iznenađenja i nadam se lepim poklonima - stoji u objavi Kulićeve.

Republika

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Miljana Kulić TikTok

Inače, TikTok je postao vrlo popularan među bivšim zadrugarima. Na ovoj kineskoj društvenoj mreži se oglašavaju i Kristijan Golubović, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Tara Simov i mnogi drugi, međutim, koliko zadrugari uspevaju da na njoj i zarade ostaje misterija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading