SAMOZADOVOLJAVAO SE PRED PREVARENOM LJUBAVNICOM: Skandalozni snimak obišao internet, Car posmatrao Anđelu, pa se dodirivao, ona potpaljivala vatru! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.04.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pršte varnice između Anđele Đuričić i Filipa Cara, sada su otišli i korak dalje!

SAMOZADOVOLJAVAO SE PRED PREVARENOM LJUBAVNICOM: Skandalozni snimak obišao internet, Car posmatrao Anđelu, pa se dodirivao, ona potpaljivala vatru! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Anđela Đuričić i Filip Car provode sve više vremena zajedno, a ona ne izlazi iz rehaba, gde boravi Filip sa Aleksandrom Nikolić.

Iako tvrde da su samo prijatelji, internetom kruži skandalozni snimak, gde Anđela doterana sedi, a Car dodiruje svoje genitalije, dok je posmatra. Ovaj prizor šokirao je javnost, a mnogi se pitaju da li je to Aleksandri delovelo primereno i prijateljski, s obzirom da je ona bila u blizini.

Anđela ni u jednom momentu nije poželela da napusti rehab i izbegne neprijatnost, pa se pretpostavlja da joj nije smetao go Filip, koji se, nakon što je završio "posao", namazao kremom i nastavio razgovor.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading