PREVARENE ŽENE NAMLATILE ZVEZDANA: Slavnić postao glavni predmet sprdnje u Zadruzi, Anđela i Ana koristile njegovo međunožje kao vreću za udaranje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.04.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić skinuo ljagu sa sebe, sada on trpi nasilje od strane bivše žene, ali i ljubavnice!

PREVARENE ŽENE NAMLATILE ZVEZDANA: Slavnić postao glavni predmet sprdnje u Zadruzi, Anđela i Ana koristile njegovo međunožje kao vreću za udaranje! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

Iako Zvezdana Slavnića bije glas da ume da bude nasilan prema ženama, o čemu je pričala i njegova bivša supruga, Ana Ćurčić, ovih dana je on bio taj koji je izvukao deblji kraj u sukobima.

Naime, tokom fizičkog okršaja sa Anđelom Đuričić, koji se dogodio nakon što ga je ona zatekla u krevetu sa Majom Marinković, Zvezdan je dobio udarac u međunožje, na koji se žali i dan-danas.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Međutim, to nije sve! Sinoć je pokušao da smiri podivljaju Anu, dok je nasrtala na Petrućija, pa takođe zadobio udarac, opet u međunožje.

Fanovi rijalitija sve su zabeležili, pa napravili poređenje ove dve scene, a ujedno i ismevali Zvezdana, kome je budućnost ugrožena zbog prevarenih žena.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading