PODRŠKA RAZOČARANA DO KOSKE U NJU: Milena Kačavenda besna kao ris na Anu Ćurčić, tvrdi da se sladi Anđelinom nesrećom, a zbog Zvezdana ostaje bez najbližih!

Autor:

Zadruga

21.04.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda u šoku zbog Aninog ponašanja, ovo nisu mogli ni da sanjaju!

PODRŠKA RAZOČARANA DO KOSKE U NJU: Milena Kačavenda besna kao ris na Anu Ćurčić, tvrdi da se sladi Anđelinom nesrećom, a zbog Zvezdana ostaje bez najbližih!

Foto: V.Lukić, ATAImages, E-stock

Milena Kačavenda, Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, dokazala je da se ne plaši nikoga, pa svako izdanje Zvezdana Slavnića rado komentariše i daje svoj oštri sud.

Međutim, iako je sve vreme stajala uz Anu i pružala joj podršku, nije mogla da sakrije koliko je razočarana u svoju prijateljicu i njeno trenutno ponašanje u Zadruzi. Da podsetimo, Ana je odlučila da pruži Zvezdanu ruku pomirenja, a oni sada imaju gotovo prijateljski odnos, što mnogi osuđuju.

Republika

Foto: instagram.com/milenaacademy

 

Milena se oglasila za Republiku, pa iskreno prokomentarisala sve dešavanja u rijalitiju, a zbog njenih reči mnogima neće biti dobro:

- Iskreno, ja sam skroz u šoku. Sve sam očekivala, ali ovo zaista ne. Njeno ponašanje iznenađuje sve nas, koji smo bliski sa njom. Njena deca ne prate rijaliti uopšte. I dalje tvrdim da do pomirenja sa Zvezdanom neće doći, ali sam veoma razočarana u njeno ponašanje. Jedno je sigurno - likuje zbog ovoga što se desilo Anđeli, što je ostavljena - izjavila je Milena.

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, E-Stock/Časlav Vukojičić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Cica

22.04.2023 02:31

Ova kuma lakrdija evo sad i igra i ona rijaliti