ANĐELA PRELAZI U STARLETE: Odlučila da se transformiše u Maju Marinković, Zvezdanu odmah najavila svoje "sedmice!" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.04.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela odlučila da pokaže Zvezdanu šta je izgubio!

ANĐELA PRELAZI U STARLETE: Odlučila da se transformiše u Maju Marinković, Zvezdanu odmah najavila svoje "sedmice!" (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, ATAImages/M.M.

Maja Marinković i Anđela Đuričić

Anđela Đuričić potpuno je druga osoba u odnosu na onu Anđelu iz prethodne sezone Zadruge, koja je promovisala porodičan život, kulturu i prirodan izgled, dok je sada pogazila sve svoje stavove.

Najpre se upustila u vezu sa oženjenim čovekom, koji je duplo stariji od nje, Zvezdanom Slavnićem, zatim smo svedočili njenim svakodnevnim se*sualnim odnosima, a sada je odlučila da pređe u starlete, po svemu sudeći.

Republika

Foto: e-stock

 

Iako je uvek potencirala da je prirodna od glave od pete, Anđela je rešila da iskopira Maju Marinković, Zvezdanovu novu "intimnu prijateljicu" i ugradi silikone, a nije isključeno da će se baš odlučiti za sedmice.

Da podsetimo, na pitanje šta mu se svidelo kod Maje, a što Anđela ne poseduje, Zvezdan je odgovorio "Sedmice", pa se pretpostavlja da je to razlog ove Anđeline odluke, koja je šokirala javnost.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Marko

22.04.2023 12:53

Sve će da promeni ali narav neće. Niko ne može izdržati sa njom.

Vlada

22.04.2023 13:43

Anđela je dokazana tajna sponzoruša.